Story

Meet the team: Senior Accountmanager Kas

In onze tweede Meet The Team blog introduceren we onze senior accountmanager Kas Bruinsma! Nieuwsgierig naar de werkzaamheden van Kas? Lees dan snel de blog!

Meet the team: Senior Accountmanager Kas

Benieuwd naar de toppers achter het bedrijf 'SKEPP'? Dan ben je op de goede plek! Lees alle ins en outs over team SKEPP in onze Meet the team blogs. Deze maand stellen we aan je voor: Kas Bruinsma! Kas begon bij SKEPP als stagiair, maar is doorgegroeid naar de functie van Senior Accountmanager. Wil jij weten wat een Senior Accountmanager op dagelijkse basis doet? En ben jij nieuwsgierig naar de werkwijze van Kas? Lees dan snel deze blog!

Hi Kas! Wat doe jij binnen SKEPP?

Ik ben binnen SKEPP Senior Accountmanager.

En hoe ziet dat er precies uit?

Een normale dag bestaat bijna niet. Er komen elke dag weer andere dingen op je pad. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat ik op bezoek ga bij verhuurders. De volgende dag ben ik bij klanten die hun kantoor ingericht willen hebben. In dit geval is het goed om even op locatie te kijken, de visie van de klant te horen en hierin advies te geven. Daarna zit ik vaak weer een dag op kantoor om alles uit te werken, offertes te maken en informatie te versturen. Het kan ook zijn dat ik een langere periode op kantoor zit en dan is het vooral in contact houden met bestaande en nieuwe klanten .

IMG 9772 2 1Kas is Senior Accountmanager bij SKEPP

 

Lekker veelzijdig! Hoe bevalt het werken bij SKEPP?

Heel goed! Ik vind het altijd heel leuk om op pad te zijn. Lekker de deur uit, zeker als het een mooi weer is. Als ik bijvoorbeeld bij klanten in Amsterdam ben, voelt het niet als werken. Wat ik ook heel leuk vind, zijn de complexere vraagstukken. Sommige klanten weten niet zo goed wat ze precies willen. Dan is het leuk om de wensen in kaart te brengen en in samenwerking met onze ontwerpers een tof plan neer te zetten. Dat de klant ook zegt; dit is helemaal wat we nodig hebben.

En wat deed je voor je bij SKEPP begon?

Studeren. Ik studeerde vastgoed & makelaardij. Bij mijn afstudeerstage ben ik bij SKEPP beland. Dit was meteen een goede match dus ik ben blijven hangen.

Had je deze carrière weg ook altijd voor ogen?

Nou, als kind wilde ik altijd architect worden. Dat vind ik nog steeds heel interessant, maar ik kwam erachter dat ik niet zo goed ben in wiskunde. En dat is best wel onhandig als je architect wilt worden. Daarna wilde ik meer de kant op van projectontwikkelaar, een beroep waar je echt zelf kan bepalen wat er gebouwd wordt. Dit is een trage wereld en daar had ik geen geduld voor.

Toen kwam ik uit bij vastgoed & makelaardij. Per toeval kregen we tijdens deze studie een gastcollege van SKEPP. Bij iedereen van SKEPP voelde je energie en er was ambitie. Ik dacht meteen; ja dit moet hem worden. Ik heb meteen een mailtje gestuurd, de volgende ochtend een kopje koffie komen doen en het was geregeld. Op die manier is het eigenlijk een beetje gelopen. 

DSC8393 HDR kleinNa een gastcollege van SKEPP wist Kas het gelijk 'dit moet het worden'.

 

Wat grappig! En nu iets heel anders, wat vind je leuk om in je vrije tijd te doen?

Ik ben heel veel aan het klussen in mijn vrije tijd. Dat vind ik leuk maar het is ook wel nodig want ik wil het mooiste maken van mijn huis. Ook weer een stukje architectuur. Daarnaast vind ik het leuk en belangrijk om dingen met vrienden te doen. En verder, als ik meer tijd zou hebben, zou ik het leuk vinden om wat vaker te gaan zwemmen of te gaan schaatsen. Uiteindelijk heb ik meer dingen die ik leuk vind, dan er uren in de dag zitten. Dus dan moet je keuzes maken. Maar als ik meer tijd heb, dan ga ik dit zeker oppakken!

En wat is een random feitje wat niet veel mensen over jou weten?

Ik heb het net al een beetje verklapt, maar ik ben zelf een huis aan het verbouwen. Dus je kunt mij in de avonden en weekenden vaak op de bouw vinden.

Tot slot, wat heb je bij SKEPP geleerd, dat je mensen wilt meegeven?

Luisteren naar klanten. Als je in een commerciële functie zit, en je wil het echt goed doen, is dit essentieel. Je hebt heel veel mensen die verkoper zijn, maar 90% van die mensen zijn hier niet goed in. Die zijn alleen maar bezig met het verhaal dat ze zelf willen vertellen. Uiteindelijk, als je het goed wil doen, dan ben je niet bezig met verkopen maar met het probleem oplossen. En ben je niet bezig met zelf praten, maar dan ben je bezig met luisteren. Dat is iets wat ik binnen SKEPP geleerd heb.

Top! Bedankt voor een kijkje in jouw functie als Senior Accountmanager!

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

Meet the team: Financial Expert Mitchel

Meet the team: Financial Expert Mitchel

Wij introduceren een nieuw segment op onze blog; Meet the team. In onze eerste ‘Meet the team’ blog interviewen we financial expert Mitchel Vogt. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder en meet Mitchel!

Lees meer
Top 5 kantoormeubelen voor jouw thuiswerkplek

Top 5 kantoormeubelen voor jouw thuiswerkplek

Thuiswerken; we kunnen er inmiddels niet meer omheen. Maar welke kantoormeubelen heb je nodig voor jouw thuiswerkplek? In deze blog vind je de top 5 kantoormeubelen die jij kunt toevoegen aan jouw thuiswerkplek.

Lees meer
8 tips voor een opgeruimd kantoor

8 tips voor een opgeruimd kantoor

Stap jij je kantoor binnen en zie je volle bureaus, uitpuilende kasten en stapels kartonnen dozen? Dan is het hoog tijd voor verandering! In dit blog geven we jou 8 tips voor een opgeruimd kantoor.

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies