Story

Meet the team: Financial Expert Mitchel

Wij introduceren een nieuw segment op onze blog; Meet the team. In onze eerste ‘Meet the team’ blog interviewen we financial expert Mitchel Vogt. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder en meet Mitchel!

Meet the team: Financial Expert Mitchel

Wij introduceren een nieuw segment op onze blog; Meet the team. Lees hier alle ins en outs over team SKEPP. Van een kijkje in de verschillende functies naar de meest willekeurige feitjes over de SKEPPERS; je vindt het hier! In onze eerste ‘Meet the team’ blog interviewen we Mitchel Vogt. Hij is werkzaam als financial expert en vertelt hier alles over. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder en meet Mitchel!

Hoi Mitchel! Super leuk dat we jou mogen interviewen! Kun je wat uitleggen over jouw functie is binnen SKEPP?

Ja, mijn functie op het moment is financial expert. Eigenlijk komt het erop neer dat ik verantwoordelijk ben voor de administratie van A tot Z. Je moet hierbij denken aan het inboeken van facturen tot debiteurenbeheer. Maar ook managementrapportages verzorgen, belastingaangiftes doen, gesprekken voeren met de accountant en het verwerken van de lonen. Dus eigenlijk een heel breed pakket aan taken.

IMG 9761 1 2Mitchel is de Financial Expert in team SKEPP

 

Leuk! En hoe ziet een dag voor jou er dan uit?

Meestal begin ik de dag met het inlezen van de bank en verwerk dit daarna. Voor de rest heb ik een aantal taken die ik zelf inplan. Ik heb een paar deadlines zoals belastingaangiftes, lonen en managementrapportages. Deze moeten dan op een bepaald moment af zijn. Voor de rest ligt het aan wat het meeste haast heeft, wat er nodig is en waar ik die dag zin in heb.

Hoe bevalt het werken in team SKEPP?

Ja, super gezellig! Het is een jong team waardoor je ook op sociaal niveau goed met elkaar klikt. Veel SKEPPERS zitten in dezelfde levensfase dus dat is fijn. Ook is geen dag hetzelfde dus het is een interessante omgeving om in te werken.

Wat deed je eigenlijk voor je bij SKEPP begon?

Toen was ik nog student. Dus dit is eigenlijk mijn eerste echte baan. Ik heb hiervoor in totaal 7 jaar gestudeerd. Eerst deed ik bedrijfseconomie & finance op het Saxion in Enschede. Dat duurde 4 jaar. Daarna heb ik een pre-master en een master gevolgd aan de universiteit van Groningen. Dat duurde ongeveer 3 jaar.

IMG 9765 1 2Na de studie bedrijfseconomie, een pre-master en een master kwam Mitchel terecht bij SKEPP

 

Had je, toen je aan het studeren was, voor ogen dat je financial expert wilde worden? Of had je nog geen idee?

Tijdens mijn HBO wel, die was ook specifiek gericht op de controlling kant van finance. Tijdens mijn master kwam ik meer in aanraking met aandelen, leningen, financieringsstructuren. Na dat gedaan te hebben, leek de aandelen wereld me ook wel wat. Het is daar alleen wel vereist dat je naar de randstad moet. Daar had ik toen mijn twijfels over. Uiteindelijk wilde ik toch betrokken zijn bij de dagelijkse gang van zaken bij een bedrijf. Vandaar de keuze voor SKEPP.

En toen je echt heel klein was, had je dit ook voor ogen?

Als je klein bent wil je natuurlijk altijd iets van boef of profvoetballer worden. Dat zou ik ongetwijfeld ook hebben gehad. Toch had ik nooit echt een specifiek beroep voor ogen. Ik was wel altijd al bezig met cijfertjes. Tijdens het spelen van Fifa en runscape vond ik het handelen en de cijfers het leukste deel van het spel. Dus misschien onbewust had ik wel al een richting gekozen.

Iets heel anders, wat vind je leuk om in je vrije tijd te doen?

Ik voetbal bij de lokale voetbalvereniging in Haaksbergen. Hier voetbal ik 2 keer in de week in een vriendenteam. Daarnaast heb ik al 21 jaar een seizoenkaart bij FC Twente. Daar ga ik dus altijd nog met mijn vader heen. Voor de rest vind ik het gezellig om af te spreken met familie en vrienden. Uit eten gaan of een drankje doen vind ik ook altijd heel leuk. Maar ik kan ook genieten van een avondje netflixen op de bank of een potje gamen.

DSC8344 HDR 4 2'Het kantoor van SKEPP is fijne omgeving om in te werken'

 

Wat is iets over jou dat we nog niet weten?

Ik was 2,5 jaar geleden bij het drielandenpunt in Vaals. Daar was een uitkijktoren met uitzicht over de omgeving. Ik kon met de trap of met de lift naar boven. Vol goede moed koos ik natuurlijk voor de trap. Op 3/4 van de trap begonnen de zweethanden te komen en begonnen mijn benen te trillen. Ik had vreselijke hoogtevrees. Dus ik ben vervolgens weer naar beneden gelopen, om alsnog met de lift naar boven te gaan. Natuurlijk enkele minuten nadat iedereen al boven was.

Tot slot, wat heb je geleerd bij SKEPP wat je mensen wilt meegeven?

Nou, SKEPP is mijn eerste echte baan. Ik had al veel theoretische kennis op gedaan en dat kon ik bij SKEPP in de praktijk brengen. Ik heb ook veel geleerd over het geven van presentaties en het voeren van sollicitatiegesprekken. Toen ik hier ben aangenomen, moest ik een half jaartje later namelijk zelf een collega aannemen. Dus ik werd wel even in het diepe gegooid. Wat ik mensen wil meegeven is NIVEA; Niet Invullen Voor Een Ander. Ik ging er zelf namelijk altijd vanuit dat ik ‘nee’ als antwoord kreeg op mijn vragen. Bij SKEPP heb ik geleerd dat het antwoord vaak heel anders is dan ik invulde in mijn hoofd.

Heel goed! Bedankt voor het kijkje in jouw werkzaamheden en loopbaan.

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

8 tips voor een opgeruimd kantoor

8 tips voor een opgeruimd kantoor

Stap jij je kantoor binnen en zie je volle bureaus, uitpuilende kasten en stapels kartonnen dozen? Dan is het hoog tijd voor verandering! In dit blog geven we jou 8 tips voor een opgeruimd kantoor.

Lees meer
Hoe zorg jij voor sfeer in je kantoorruimte?

Hoe zorg jij voor sfeer in je kantoorruimte?

Sfeer is in een kantoorruimte van groot belang. Het zorgt voor meer werkplezier, hogere productiviteit en minder ziekteverzuim. Maar hoe zorg je voor sfeer in jouw kantoorruimte? Dat lees je in deze blog!

Lees meer
Meet the team: Senior Accountmanager Kas

Meet the team: Senior Accountmanager Kas

In onze tweede Meet The Team blog introduceren we onze senior accountmanager Kas Bruinsma! Nieuwsgierig naar de werkzaamheden van Kas? Lees dan snel de blog!

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies