Design item van de maand: Pilot Stool

  • Door Jari Wesselink
  • vrijdag 8 april 2016

De Pilot Stool: een prachtig gedetailleerde kruk

Ook in april besteedt SKEPP aandacht aan een design item. Deze maand gaat het om de Pilot Stool, ontworpen door Quinze & Milan. De Pilot Stool is een prachtig gedetailleerde kruk, gebaseerd op traditionele archetypen en de eenvoud in vorm en functie. De Pilot Stool is verkrijgbaar in 3 maten en 4 verschillende kleuren. Kortom, voor iedere kantoor is er een kruk beschikbaar, die aansluit bij de kantoorinrichting van uw kantoorpand.


09 urban scandinavian of industrial kies

kruk kantoorpand design item comfort SKEPP
De drie beschikbare maten van de Pilot Stool in één afbeelding.

Een mooi geheel door de verbinding van verschillende materialen

De poten van de kruk zijn gemaakt van geolied Europees eik, de zitting is ruim opgezet en de uiteinden van de poten van schroefdraad zijn geschroefd aan de zitting. Een verbinding die de twee zeer verschillende materialen verbindt, waardoor een opzienbarend geheel ontstaat. Een kruk die niet misstaat in uw kantoorruimte.

Quinze & Milan is geen typisch meubilair bedrijf

De Pilot Stool is ontworpen door Quinze & Milan. Een bedrijf dat geen typisch meubilair bedrijf is. Quinze & Milan is een avant-garde platform voor samenwerkingen en bovendien een denktank voor ideeën, ontwerpen, beeldcultuur, concepten en experimenten. De Pilot Stool is één van de functionele meubelen van de ontwerpers, die onder meer creativiteit, comfort en kwaliteit nastreven.

kruk kantoorruimte design item inrichting kantoor SKEPPMeerdere voorbeelden van de Pilot Stool qua afmetingen en kleuren.

De Pilot Stool is verkrijgbaar in meerdere kleuren

Dit product is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, ivoor en rood. De hoogte van de Pilot Stool is 47 cm, de breedte 44,5 cm en de diepte 32,5 cm. De kruk is ook beschikbaar in 2 andere afmetingen.

Bekijk deze YouTube-video over de prachtige kruk voor uw kantoor

11 officeplanner meest flexibele kantoorinrichting

Lees ook het bericht over de design items van maart: de Beech Stool en de Beech Chair

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure