Design item van de maand: Form Barstool

  • Door Jari Wesselink
  • vrijdag 9 september 2016

De Form Barstool: een comfortabele barkruk met gebogen zitting

SKEPP presenteert het design item van de maand augustus: een nieuwe en innovatieve oplossing voor de verzameling van een stoel met poten, dat is de Form Barstool. De gebogen kunststof zitting en het frame van eik, walnoot of staal zijn van nature geïntegreerd met de zitting via een uniek systeem. De kunststof zitting en de poten van hout of staal kenmerken het vakmanschap van de ontwerper en tevens de eenvoud van het Scandinavisch meubeldesign. Een fijne barkruk voor de inrichting van uw kantoorpand.


design item augustus skepp form barstool

De Form Barstool in twee verschillende formaten.

De Form Barstool, een ontwerp van designer Simon Legald

De innovatieve barkruk is ontworpen door Simon Legald. Hij is een Deense designer, die afstudeerde aan The Royal Danish Academy of Fine Arts in 2012. Hij ontwierp de Form Barstool voor Normann Copenhagen, een Deense organisatie met design items. De Form Barstool won de Duitse design award 'Special Mention 2016' en de IF Design Award in 2016. Deze onderscheidingen zeggen alles over de kwaliteit van deze barkruk.

Productinformatie over de Form Barstool

  • Materiaal: plastic en eikenhout;
  • Grootte en gewicht: H: 87 cm, L: 45 cm en D: 45 cm.
    Zithoogte: 75 cm, gewicht: 3,5 kg;
  • Beschikbare kleuren: blauw, wit, grijs, zwart, groen en rood.

Bekijk ook het design item van juni: de Fermob Low Armchair - Footrest

03 vraag gratis vrijblijvend gepersonaliseerde inrichting aan

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure