Design item van de maand: Fermob Low Armchair - Footrest

  • Door Jari Wesselink
  • dinsdag 21 juni 2016

De Fermob Low Armchair - Footrest: een enorm uitnodigende stoel en een prettig voetenbankje

In mei waren de Arper Saya en de Arper Ply de design items van de maand. En ook in juni besteden we weer aandacht aan design items. Het gaat in dit geval om een gecombineerd item. De Fermob Low Armchair en de bijbehorende Fermob Footrest. Een comfortabele stoel voor in jouw kantoorinrichting met daarbij een functioneel voetenbankje.


07 zoek kantoormeubilair profiteer officeplanner

fermob lowchair footrest design inrichting item SKEPP
De Fermob Low Armchair - Footrest in de kleur oranje.

Frédéric Sofia, de ontwerper van de Fermob Low Armchair - Footrest

Designer Frédéric Sofia is verantwoordelijk voor het ontwerpen van de uitnodigende stoel en het bijbehorende voetenbankje. Hij heeft een iconische Luxemburgse laag toegevoegd. Daarnaast heeft hij ervoor gekozen om soepele gevlochten garen in opvallende kleuren in de stoel te verwerken. De rug- en armleuningen zijn gemaakt van aluminium lamellen.

Het materiaal is elastisch, waardoor de zitting van de stoel zich altijd aanpast aan de gebruiker. Na gebruik zal de stoel terugkeren naar de oorspronkelijke houding. Kortom, een stoel die voor iedereen uitnodigt om te gebruiken. En vergeet daarbij niet het bijkomstige voordeel dat u de benen kunt laten rusten op het voetenbankje.

De afmetingen van de Fermob Low Armchair - Footrest

design item kantoor skepp huur

Lees ook dit design item: Arper Saya en Arper Ply

Lees ook dit design item: Pilot Stool

Wil je geen investering doen in je kantoormeubels? Bij SKEPP huur je jouw design meubilair!

03 vraag gratis vrijblijvend gepersonaliseerde inrichting aan

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure