Design item van de maand: Bibliotheque Nationale

  • Door Jari Wesselink
  • vrijdag 4 december 2015

Ook in december presenteert SKEPP een design item van de maand. In de laatste maand van 2015 vraagt SKEPP speciale aandacht voor de Bibliotheque Nationale, ontworpen door Philippe Starck in 2013.


01 persoonlijke kantoorinrichting binnen week locatie

Een multifunctionele lamp met kleine planken voor boeken

De Bibliotheque Nationale is een multifunctionele lamp, waaraan kleine planken zijn bevestigd. Hierop kunt u boeken of andere voorwerpen leggen. Daarnaast zit er een USB-aansluiting aan de lamp, zodat u iPads en smartphones kunt opladen. Kortom, de Bibliotheque Nationale is veel meer dan alleen een staande vloerlamp in jouw kantoorinrichting.

De lamp is ontworpen door de Franse ontwerper Philippe Starck

De lamp is ontworpen door Philippe Starck in 2013. Sinds 1975 werkt de Fransman als zelfstandig binnenhuisarchitect en industrieel ontwerper.

Productinformatie over de staande vloerlamp, Bibliotheque Nationale

Materiaal

Methacrylaat, polycarbonaat en roestvrij staal.

Afmetingen:

Gewicht - 10,3 kg
Hoogte - 150 cm
Breedte - 40 cm
Snoerlengte - 201 cm

Lamp:

Halogeenlamp E27, 150 watt

De staande vloerlamp is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

08 kantoorinrichting uitbesteden

Bekijk ook het vorige design item van de maand van SKEPP

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure