Vianen Utr, Lange Dreef 11

4 (1)

Kantoorruimte te huur op aantrekkelijk kantorenpark in Vianen

Kantoorruimte huren in Vianen tegen een lage huurprijs? Dat kan bij SKEPP aan de Lange Dreef in Vianen (Utrecht). Het is mogelijk om een kantoorunit vanaf 6 m2 te huren. Maar u huurt hier ook een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2.

Kantoorruimte binnen een zakelijke omgeving in Vianen

Het kantoorpand is gevestigd in een kantorenpark in Vianen, ten zuiden van Nieuwegein en Houten. Het park is centraal gelegen in de provincie Utrecht en bestaat uit zeven kantoorvilla’s. Deze villa’s zijn gebouwd rondom een binnenplein. Het kantoorgebouw bestaat uit circa 500 m2 kantoorruimte, verdeeld over drie bouwlagen.

Het huurprijsniveau van dit kantoorpand in Vianen (Utrecht)

U kunt hier op flexibele basis kantoorruimte huren, want de huurtermijn is minimaal een maand. Besluit u om tenminste 1 jaar kantoorruimte te huren? Goede keus, want dan is de huurprijs een stuk aantrekkelijker! Een eigen kantoorkamer / kantoorunit huren kan dan al vanaf €199,- per maand!

Een centrale ligging in de Provincie Utrecht!

De ligging van het kantoorgebouw is uitstekend, wat de toegankelijkheid betreft. De snelweg A2 (Amsterdam – België) ligt op enkele minuten afstand en ook de A27 (Breda – Almere) bevindt zich in de directe nabijheid. Dus bent u op zoek naar een kantoorunit of kantoor op maat in Vianen? Neem dan hier een kijkje door direct uw eigen rondleiding in te plannen bij SKEPP!

1 beoordelingen Lange Dreef

Comfortabele kantoorruimten met een leuke inrichting

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!