Kantoorruimte huren Vianen Utr, Lange Dreef 11

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Lange Dreef 11 in Vianen Utr

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Vianen Utr!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte te huur op aantrekkelijk kantorenpark in Vianen

Kantoorruimte huren in Vianen tegen een lage huurprijs? Dat kan bij SKEPP aan de Lange Dreef in Vianen (Utrecht). Het is mogelijk om een kantoorunit vanaf 6 m2 te huren. Maar u huurt hier ook een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2.

Kantoorruimte binnen een zakelijke omgeving in Vianen

Het kantoorpand is gevestigd in een kantorenpark in Vianen, ten zuiden van Nieuwegein en Houten. Het park is centraal gelegen in de provincie Utrecht en bestaat uit zeven kantoorvilla’s. Deze villa’s zijn gebouwd rondom een binnenplein. Het kantoorgebouw bestaat uit circa 500 m2 kantoorruimte, verdeeld over drie bouwlagen.

Het huurprijsniveau van dit kantoorpand in Vianen (Utrecht)

U kunt hier op flexibele basis kantoorruimte huren, want de huurtermijn is minimaal een maand. Besluit u om tenminste 1 jaar kantoorruimte te huren? Goede keus, want dan is de huurprijs een stuk aantrekkelijker! Een eigen kantoorkamer / kantoorunit huren kan dan al vanaf €199,- per maand!

Een centrale ligging in de Provincie Utrecht!

De ligging van het kantoorgebouw is uitstekend, wat de toegankelijkheid betreft. De snelweg A2 (Amsterdam – België) ligt op enkele minuten afstand en ook de A27 (Breda – Almere) bevindt zich in de directe nabijheid. Dus bent u op zoek naar een kantoorunit of kantoor op maat in Vianen? Neem dan hier een kijkje door direct uw eigen rondleiding in te plannen bij SKEPP!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

a

Comfortabele kantoorruimten met een leuke inrichting

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Lange Dreef 11

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen