Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Veenendaal{{ City.Title }}

Waar Stad of stadsdeel
Wat Alle kantoortypen
Wie personen
{{ inputs.peoples[0] }} persoon {{ inputs.peoples[1] }} personen +
Oppervlakte Metrage (m2)
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
Prijs per maand Prijs per maand
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }} Filters tonen Verbergen fal fa-times Filters verwijderen
Sorteer op:

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Kas
Kas
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Bij SKEPP huur je een kantoorruimte of (flex)werkplek in Veenendaal. Veenendaal is een echte winkelstad met een rijke historie. Je vindt hier kantoorruimtes in verschillende formaten, daarom vind je hier altijd een kantoorruimte dat past bij de grootte van jouw bedrijf. Wil jij zo snel mogelijk een geschikte (flex)werkplek of kantoorruimte vinden? Ga dan samen met SKEPP op zoek. Onze vastgoedconsultants helpen je geheel gratis en vrijblijvend met eerlijk advies.

Populaire kantoorpanden in Veenendaal

Ben jij op zoek naar een representatief kantoorpand waar je moderne kantoorruimtes kan huren? Bekijk dan eens het kantoorgebouw aan de Vendelier 61 in Veenendaal. Het huren van een kantoorruimte in dit kantoorpand brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo is er een luxe pantry aanwezig waar jij tussen de middag je eigen lunch kan bereiden. Daarnaast weet je zeker dat er een parkeerplek is voor jou, het personeel en jouw klanten, aangezien er voldoende parkeerplekken aanwezig zijn. Geïnteresseerd in een eigentijds kantoorpand waar je gebruik kan maken van vele services en voorzieningen? Dan is het kantoorgebouw aan de Landjuweel 10 echt iets voor jou. Er wordt hier gebruik gemaakt van een all-in prijs, zodat je bij het huren van een kantoorkamer precies weet waar je aan toe bent. Ga je liever voor een flexibele werkplek of kantoorkamer? Neem dan eens een kijkje in het kantoorpand aan de Kerkewijk 8. Je huurt hier in een monumentale villa in het bruisende winkelcentrum van Veenendaal.

Om deze redenen huur jij een kantoorruimte in Veenendaal

Wil jij een kantoorruimte huren in Veenendaal? Dan kun je profiteren van verschillende voordelen van deze stad. Zo kun je hier optimaal tot rust komen en genieten van de rustige omgeving van de stad. Veenendaal is een van de groenste steden van Nederland, zo is het al eens uitgeroepen tot de groenste stad van Nederland. In de stad heb je bijvoorbeeld het stadspark en de recreatieplas ‘De Surfvijfer’, ideaal voor een wandeling in de middag.

Vind samen met SKEPP jouw ideale kantoorruimte in Veenendaal

Ben jij enthousiast geworden over het huren van een kantoorruimte in Veenendaal? Neem dan contact op met een van de vastgoedconsultants van SKEPP. Zij beantwoorden al je vragen en geven je eerlijk advies bij jouw zoektocht naar een geschikte kantoorruimte of (flex)werkplek. Wil jij direct een van de kantoorpanden bekijken? Plan dan geheel gratis en vrijblijvend een rondleiding in en huur een kantoorruimte dat perfect aansluit bij jouw organisatie.

Kaartweergave
fal fa-times

{{ office.Address }}

{{ office.CityTitle }}

  • {{ officeOffer.Available }}
  • {{ officeOffer.Available }}
  • {{ officeOffer.Available }}
  • {{ Facility }}
Meer informatie Plan een rondleiding
Filters {{ offices.length }}/{{ totalOfficesCount }}fal fa-times

Stad of stadsdeel

Kantoortype

Prijs per maand

{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +

personen

{{ inputs.peoples[0] }} Personen {{ inputs.peoples[1] }} Personen +

Metrage

{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +

Voorzieningen

fal fa-times Resetten