Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Rotterdam{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Kas Bruinsma
Kas Bruinsma
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Een kantoorruimte huren in Rotterdam? Huur dan bij SKEPP. Wij bieden een lage huurprijs voor een inspirerende werkplek of ruime kantoorkamer. Er zijn ook kantoorruimten op maat te huur! Ons motto: Office as a service

Populaire kantoorlocaties in Rotterdam

Bij SKEPP zijn de volgende kantoortypen te huur:

  • Flexplek - vanaf €99,- p.m.
  • Eigen werkplek - vanaf €149,- p.m.
  • Kantoorunits vanaf €249,- p.m.
  • Grotere kantoorruimte - vanaf €749,- p.m.

Jouw nieuwe thuishaven in Rotterdam?

Rotterdam staat bekend om haar typerende skyline. Deze bestaat namelijk uit zowel vooroorlogse gebouwen als moderne architectuur. Een groot gedeelte van de stad is gebombardeerd tijdens de Tweede Wereldoorlog. De stad is daarom een moderne stad die nog steeds veranderingen ondergaat. Zo zijn er al vele plannen om kantoortorens te bouwen, waarvan de hoogte op kan lopen tot wel 230 meter. Op dit moment zijn er veel grote bedrijven gevestigd, zoals Unilever en Nationale Nederlanden. Ook aan winkelcentra en horecagelegenheden schort het niet in Rotterdam. Deze vooruitstrevende stad heeft je dus veel te bieden.

Op een tal van plekken in de stad kun je kantoorruimte huren, bijvoorbeeld in het Centrum en Rotterdam Airport, maar ook in Alexander, de Kop van Zuid en Brainpark. Elk stadsdeel beschikt over een unieke mix van kenmerken, die interessant kunnen zijn voor jouw bedrijf of onderneming. Zo vind je bij Rotterdam Centraal Station meerdere business centers en is Rotterdam Airport zowel nationaal als internationaal zeer goed bereikbaar. De haven van Rotterdam biedt ook uitkomsten als jouw bedrijf in de export zit, deze is namelijk de grootste van Europa.

Jouw zoektocht naar kantoorruimte begint dus onder andere bij het kiezen van de locatie in Rotterdam. Wil je hier graag advies over? Geen probleem, neem dan gratis contact op met één van onze vastgoedconsultants. Ook is het van belang om duidelijkheid te krijgen over het type kantoor dat je nodig hebt. Je huurt bij SKEPP een werkplek voor de startende ZZP'er, een kantoorkamer voor de MKB'er of een kantoorruimte op maat van meer dan 500 vierkante meter voor de multinational. Het begint dus bij het kiezen van het juiste kantoortype. In Rotterdam bieden wij op tal van plekken kantoorruimten te huur aan. Zo heb je al een werkplek voor maar €99,- per maand, een kantoorkamer van 15 m2 voor €262,- per maand en een kantoorruimte van maar liefst 155 m2 voor een maandelijkse vergoeding van €1163,-.

Hoe vinden wij geschikte kantoorruimte voor je?

Wanneer je voor jezelf duidelijk hebt waar je graag jouw bedrijf wilt vestigen en hoeveel ruimte je nodig hebt, brengen we jouw eisen/wensen inzichtelijk. Welke voorzieningen zijn handig? Is een gedeelde receptie wenselijk om klanten te ontvangen of liever niet? Zoek je een kantoorruimte voorzien van kantoorinrichting of neem je eigen meubels mee? Reizen jouw medewerkers/collega's per openbaar vervoer of per auto waardoor parkeerruimte noodzakelijk is? Welke uitstraling is gewenst? Al die indicatoren bespreek je samen met SKEPP, zodat wij voor jou in ons gehele aanbod op zoek kunnen naar enkele geschikte kantoorpanden. Dit doen wij in een telefoongesprek of per mail. Neem dus snel contact op met de vastgoedconsultants van SKEPP!

Waarom moet je een kantoorruimte huren in Rotterdam via SKEPP?

Door onze analyse van jouw wensen en eisen, bieden wij je een overzicht van 3 tot 5 kantoorpanden om te huren die goed bij jou en jouw bedrijf passen. Zo hoef je niet zelf honderden kantoorgebouwen af te speuren. Actuele prijsinformatie? Die krijg je van onze eigen SKEPP-locaties. Ons systeem van kantoorruimte zoeken en vinden is uniek in Nederland. Waarvoor wij dat doen? Voor jou natuurlijk! En dat doen we helemaal gratis, je betaalt ons namelijk geen cent. Wij hebben namelijk afspraken met onze eigen locaties. Zo kun jij eenvoudig en snel een kantoorruimte huren in Rotterdam via SKEPP!

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten