Super deal

Rotterdam Airport, Corkstraat 46

4 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 348 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Corkstraat in Rotterdam (Airport)

Zie jij het al zitten om een kantoorruimte te huren aan de Corkstraat in Rotterdam Airport? Wacht dan niet langer en kom een kijkje nemen in dit gave gerenoveerde kantoorpand. Je huurt hier een kantoorruimte in een kantoorgebouw waar alle services en faciliteiten goed zijn georganiseerd en de locatie is ook gunstig te noemen, verschillende snelwegen liggen namelijk op korte rijafstand. Lijk het dit wel wat? Plan dan snel een rondleiding in!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog meerdere kantoorkamers beschikbaar voor de verhuur, de oppervlakten liggen tussen de 19 m2 en 66 m2. Voor de kantoorruimte van 19 m2 betaal je een maandelijks bedrag van €348,-. Ben je op zoek naar een kantoorunit die net iets groter is? Neem dan een kijkje in de kantoorruimte van 52 m2, te huur voor €951,- per maand. Ook heb je de mogelijkheid om een extra opbergruimte en werkbox te huren, erg handig wanneer je een werkplaats of atelier nodig hebt. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

24/7 toegankelijk en pantry’s

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Corkstraat in Rotterdam Airport, maak je niet alleen gebruik van je werkplek. Er zijn vele services en faciliteiten aanwezig in het kantoorpand waar jij als huurder optimaal gebruik van kunt maken, waaronder de 24/7 toegankelijkheid. Het is erg prettig dat jij zelf kunt bepalen wanneer jouw werkdag start en vervolgens ook eindigt, dit kan natuurlijk ook in het weekend zijn! Een ander voordeel zijn de pantry’s in het kantoorgebouw. Hier kun je dagelijks een lekker bakje koffie/thee zetten voor jou en je collega’s.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie is erg gunstig om te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde snelweg is de A13, deze ligt namelijk langs het kantoorgebouw. Ook de A20 en A4 zijn vanaf hier binnen minder dan 10 minuten te bereiken. Reis je liever met de bus? Op een korte loopafstand van slechts 4 minuten vind je een bushalte, deze lijn heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation in Schiedam.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Corkstraat in Rotterdam Airport?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Corkstraat in Rotterdam Airport? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend bij het huren van een kantoorruimte aan de Corkstraat.

1 beoordelingen Corkstraat

Mijn kantoorruimte is ruim en ik heb geen overlast

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!