Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Roosendaal{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Kas Bruinsma
Kas Bruinsma
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Op zoek naar een kantoorruimte in Roosendaal? Bij SKEPP huur je zowel werkplekken als eigen kantoorruimten in Roosendaal. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Bekijk alle kantoren in Roosendaal. We hebben onder andere beschikbare kantoorruimte aan de Nieuwe Markt, Laan van Brabant en Rietschotten. Jouw nieuwe kantoorruimte vind je bij SKEPP! 

Gewilde kantoorruimte 

Ben je op zoek naar een kantoorruimte tegen een aantrekkelijke huurprijs? Bekijk dan eens het kantoorpand aan de Laan van Brabant. Dit eigentijdse kantoorpand met essentiële voorzieningen, zoals een professionele receptie, diverse vergaderruimten en een copy service. De ligging dichtbij het station en de snelweg maken het kantoorpand goed bereikbaar en geschikt als bedrijfslocatie. Waar wacht je nog op! 

Kijk je graag toch nog even verder? Dan is het kantoorpand aan de Rietschotten de moeite waard. Het kantoor staat voor fun, flexibiliteit en fair business en is gelegen op het bedrijventerrein Borchwerf. Dan is er ook nog beschikbaar aanbod aan de Nieuwe Markt. Een representatief kantoor in het centrum van Roosendaal. Weet jij al waar je je gaat vestigen?

Roosendaal

Roosendaal is gelegen in de provincie Brabant. Het is na de Brede de tweede grote stad in de regio West-Brabant. Daarom wordt de stad wel eens overschaduwd door Breda en ook nabijgelegen Antwerpen. De stad telt zo’n 70.000 inwoners. In Roosendaal is alles wat je kunt wensen. Zo heeft het een eigen schouwburg, scholen, uitgaansleven, bioscoop, sportverenigingen en ruim winkelaanbod. 

Niet voor niets dat de binnenstad dan ook het kloppend hart vormt van de stad. De faciliteiten zijn cruciaal voor een goed vestigingsklimaat. Daarom investeert Roosendaal in de binnenstad. Met als doel een binnenstad waar het goed ondernemen, winkelen, wonen en recreëren is. Daarnaast is de stad een prachtige natuurrijke omgeving waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ideaal voor tijdens de pauze. 

Bereikbaarheid van jouw kantoorruimte

Voor bedrijven is Roosendaal mooi centraal gelegen tussen Antwerpen, Rotterdam en Zeeland. Reis je met de auto naar je kantoorruimte? De A58 en A17 lopen door Roosendaal heen. Ook beschikt het over een treinstation met aansluitingen als Rotterdam en Vlissingen. Voor wat betreft de bereikbaarheid in Roosendaal kom je dus niets te kort. 

Voor bedrijven in Roosendaal die transport overzees vervoeren kunnen gebruiken maken van verschillende zeehavens, waaronder twee van de grootste van Europa, Rotterdam en Antwerpen. Daarnaast is Brussel Airport binnen een uur te bereiken, net als Rotterdam en Eindhoven. Je hebt keuze genoeg wat betreft buitenlandse zakenreizen. Handig, toch?  

Bedrijvigheid

De gemeente Roosendaal telt diverse grootschalige bedrijventerreinen. In het noorden langs de A17 is het bedrijventerrein Borchwerf gelegen. Daarnaast kent de stad ook bedrijventerreinen VIjfhuizenberg, Majoppeveld en het terrein Trefpunt. De juiste kantoorruimte vinden? Andere bezoekers kijken behalve in Roosendaal ook naar kantoorruimten in Bergen op Zoom en Breda.

Huur jij kantoorruimte in Roosendaal? 

Heb jij jouw kantoorruimte gevonden in Roosendaal? Neem dan geheel gratis en vrijblijvend contact met ons op. Nog op zoek naar een kantoorruimte? SKEPP stelt aan de hand van jouw wensen een lijst samen met kantoorruimten die het meest geschikt zijn voor jouw bedrijf. SKEPP helpt jou graag bij het vinden van een kantoorruimte in Roosendaal! 

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten