Roosendaal, Nieuwe Markt 65-69

Kantoorruimte huren in Roosendaal? Aan de Nieuwe Markt huurt u op een goed bereikbare locatie

Dit representatieve kantoorgebouw ligt in het centrum van Roosendaal, aan de Nieuwe Markt. Een locatie die zowel per eigen vervoer als openbaar vervoer uitstekend toegankelijk is. De snelwegen A17 en A58 zijn snel te bereiken. Daarnaast is er een bushalte vlakbij en duurt de reis per lijnbus naar treinstation Roosendaal 7 minuten. U kunt ook lopend vanaf de kantoorruimte naar het treinstation, het is namelijk ongeveer 15 minuten lopen. 

Voor iedere onderneming een geschikte kantoorruimte in Roosendaal

Of u nu een kleine onderneming heeft, een (middel)grote onderneming leidt of een multinational onder uw hoede heeft; aan de Nieuwe Markt in het centrum van Roosendaal vindt u een ruimte die aansluit bij de omvang van uw onderneming. U huurt in dit kantoorpand kantoorruimten van verschillende metrages. 

Huurprijzen vanaf slechts €70,- per m2 per jaar in dit kantoorgebouw

U huurt in dit kantoorpand al een kantoorruimte vanaf €70,- per m2 per jaar exclusief servicekosten. Servicekosten bedragen €39,50 per maand. Voor meer informatie over de actuele beschikbaarheid en prijzen, kunt u contact opnemen met onze vastgoedconsultants.

Faciliteiten: lift, pantry en parkeerruimte in de omgeving

U zult ongetwijfeld benieuwd zijn naar de aanwezige voorzieningen in dit kantoorgebouw, wanneer u op zoek bent naar de juiste kantoorruimte voor uw onderneming. In dit kantoor is een lift aanwezig, u maakt hier gebruik van een pantry en u kunt uw auto in de omgeving parkeren. Er zijn namelijk meerdere parkeergarages in de buurt. 

Plan een rondleiding bij SKEPP, dit is namelijk gratis!

Plan direct een rondleiding en beoordeel of er een geschikte kantoorruimte voor uw onderneming aanwezig is in dit kantoorgebouw aan de Nieuwe Markt in Roosendaal. Let op: een rondleiding plannen bij SKEPP is gratis en bovendien geheel vrijblijvend!

Kantoorruimte in Roosendaal te huur vanaf 43 m2 Nieuwe Markt 65-69 Roosendaal Toplocatie!

1 beoordelingen Nieuwe Markt

bereikbaarheid is prima!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!