Kantoorruimte huren Roosendaal, Nieuwe Markt 65-69

3 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Nieuwe Markt 65-69 in Roosendaal

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 43 m2
  Huurprijs: € 393 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 57 m2
  Huurprijs: € 523 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 182 m2
  Huurprijs: € 1.479 € 1.331 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren in Roosendaal? Aan de Nieuwe Markt huurt u op een goed bereikbare locatie

Dit representatieve kantoorgebouw ligt in het centrum van Roosendaal, aan de Nieuwe Markt. Een locatie die zowel per eigen vervoer als openbaar vervoer uitstekend toegankelijk is. De snelwegen A17 en A58 zijn snel te bereiken. Daarnaast is er een bushalte vlakbij en duurt de reis per lijnbus naar treinstation Roosendaal 7 minuten. U kunt ook lopend vanaf de kantoorruimte naar het treinstation, het is namelijk ongeveer 15 minuten lopen. 

Voor iedere onderneming een geschikte kantoorruimte in Roosendaal

Of u nu een kleine onderneming heeft, een (middel)grote onderneming leidt of een multinational onder uw hoede heeft; aan de Nieuwe Markt in het centrum van Roosendaal vindt u een ruimte die aansluit bij de omvang van uw onderneming. U huurt in dit kantoorpand kantoorruimten van verschillende metrages. 

Huurprijzen vanaf slechts €70,- per m2 per jaar in dit kantoorgebouw

U huurt in dit kantoorpand al een kantoorruimte vanaf €70,- per m2 per jaar exclusief servicekosten. Servicekosten bedragen €39,50 per maand. Voor meer informatie over de actuele beschikbaarheid en prijzen, kunt u contact opnemen met onze vastgoedconsultants.

Faciliteiten: lift, pantry en parkeerruimte in de omgeving

U zult ongetwijfeld benieuwd zijn naar de aanwezige voorzieningen in dit kantoorgebouw, wanneer u op zoek bent naar de juiste kantoorruimte voor uw onderneming. In dit kantoor is een lift aanwezig, u maakt hier gebruik van een pantry en u kunt uw auto in de omgeving parkeren. Er zijn namelijk meerdere parkeergarages in de buurt. 

Plan een rondleiding bij SKEPP, dit is namelijk gratis!

Plan direct een rondleiding en beoordeel of er een geschikte kantoorruimte voor uw onderneming aanwezig is in dit kantoorgebouw aan de Nieuwe Markt in Roosendaal. Let op: een rondleiding plannen bij SKEPP is gratis en bovendien geheel vrijblijvend!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

D

bereikbaarheid is prima!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Nieuwe Markt 65-69

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen