Kantoorruimte huren Rijswijk, Madame Curielaan 6-8

Voorzieningen
  • Parkeergelegenheid
  • Bureau
  • Postadres
  • Koffie/thee
  • Printen
  • Vergaderplek
  • Receptie
  • Pantry
  • Internetmogelijkheden
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Madame Curielaan 6-8 in Rijswijk

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Rijswijk!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Madame Curielaan

Dit kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 1991 ligt in de buurt Broekpolder. Het gebouw heeft een totale perceeloppervlakte van 4404 m2. Hiervan is nog circa 3202 m2 kantoorruimte beschikbaar. Aan de nabijgelegen Lindelaan vind je diverse bars en restaurants. Zo kun je voor een heerlijke lunch terecht bij Carina Tapas of Café De Conckelaer.

Huurprijzen, kantoor Madame Curielaan, Rijswijk

Het linker deel van het gebouw is beschikbaar voor de verhuur, dit deel wordt in z'n geheel opgeknapt. In dit kantoorpand zijn kantoorruimten te huur variërend van 61 m2 tot een ruimte van 814 m2. De huurprijs bedraagt €115,- per m2 per jaar exclusief servicekosten. De servicekosten bedragen €35,- per m2 per jaar. Flexibele huurvoorwaarden zijn mogelijk. Echter, bij een huurcontract van ten minste 1 jaar huur je het voordeligst. 

Madame Curielaan: een pantry en 24/7 toegang 

Als je een kantoorruimte gaat huren in dit kantoorpand kun je direct gebruik maken van de aanwezige pantry. Een nette keuken waar jij met gemak je lunch kunt bereiden. Verder heb jij als huurder 24/7 toegang tot je kantoorruimten. Het kantoorpand bevindt zich in buurt waar al vele gerenommerde bedrijven gevestigd zijn. Bedrijven als Shell, BMW, KLM en KPN zijn namelijk allemaal in de omgeving gehuisvest. 

Locatie en bereikbaarheid, Madame Curielaan, Rijswijk

Het kantoorgebouw is goed bereikbaar met de auto. Er is een vrijwel directe aanlsuiting op de rijkswegen A13, A4 en A12. De bushalte Laan van 's-Gravenmade ligt op een kleine 10 minuten lopen. De auto kun je gemakkelijk parkeren op het aanwezige parkeerterrein. Voor het huren van een parkeerplaats betaal je jaarlijks €650,-.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Madame Curielaan? 

Ben je al een tijdje op zoek naar een kantoorruimte op maat en lijkt het jou wat om kantoorruimte te huren op bedrijventerrein Broekpolder in Rijswijk? Kom snel eens langs om te kijken welke ruimte voor jouw onderneming het meest geschikt is! Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Madame Curielaan 6-8

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen