Kantoorruimte huren Diemen, Weesperstraat 124

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Belruimte
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Weesperstraat 124 in Diemen

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Diemen!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Weesperstraat in Diemen

In dit kantoorpand aan de Weesperstraat in Diemen kun jij met trots je eigen kantoorruimte gaan huren. In het kantoorpand zijn zowel grote als kleine kantoorkamers beschikbaar. Wellicht zit hier een geschikte kantoorruimte voor jou of jouw onderneming tussen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met onze vastgoedconsultants, zij helpen jou graag!

Huren

In dit kantoorpand zijn diverse mogelijkheden voor het samenstellen van een geschikte kantoorruimte. Het aanbod kantoorruimtes varieert tussen10 m2 tot 300 m2. De kleinste kantoorkamer met een oppervlakte van 10 m2 huur je al voor €350,- per maand. Dit bedrag is inclusief service kosten. Heb je behoefte aan meer ruimte? Neem contact op met ons dan bespreken we samen de mogelijkheden. Voor de flexibele huurder zijn er flexwerkplekken beschikbaar. Deze huur je voor €210,- per maand. In dit kantoorpand zijn naast geweldige werkplekken ook divers opslagruimtes beschikbaar. 

Een eigen parkeerplek, prettige werkomstandigheden en flexibiliteit

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Weesperstraat in Diemen heb je altijd parkeerplek. Het kantoorpand beschikt namelijk over een eigen parkeerplaats en ook in de omgeving kun je vrij parkeren. De kantoorkamers zijn voorzien van enorm veel daglicht. De algemene ruimtes zijn warm aangekleed en geven een prettig gevoel. Jij kunt er voor kiezen om een volledig gemeubileerde kantoorruimte te huren of om hem zelf in te richten. Wil jij je kantoorkamer zelf inrichten? Kijk dan eens naar onze Office Planner tool. Deze tool heeft een breed en kwalitatief assortiment producten om jou kantoorkamer stijlvol aan te kleden. In deze tool kun je de gehele inrichting zelf samenstellen en vervolgen kiezen om het te kopen, huur-kopen of te huren.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand in Diemen bevindt zich op een zeer geschikte locatie. Door zijn ligging kort nabij de op- en afritten van zowel de A1 en de A10, is het pand goed bereikbaar met de auto. Het pand ligt op fietsafstand van treinstation Diemen Zuid. Vanuit hier zijn diverse belangrijke plekken en steden in de omgeving goed en snel bereikbaar. In de nabijheid van jouw nieuwe werkplek zijn diverse ondernemingen en bedrijven gevestigd die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou. De groene omgeving zal er voor zorgen dat er plek is voor een frisse neus en een keer lekker ontspannen.

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Weesperstraat in Diemen?

Biedt dit kantoorpand aan de Weesperstaat in Diemen de uitkomst in jouw zoektocht naar een geschikte kantoorruimte om te huren? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij bespreken graag de vele mogelijkheden met jou of kunnen je helpen bij het plannen van een bezichtiging. Dan kun jij jouw nieuwe werkplek alvast met eigen ogen bewonderen!

 

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Weesperstraat 124

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen