Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Den Haag{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Kas Bruinsma
Kas Bruinsma
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Bij SKEPP kun je een werkplek, kantoorunit of kantoorruimte huren in een kantoorgebouw in Den Haag, tegen lage huurprijzen. Wij bieden tevens gratis ondersteuning bij het vinden van jouw droomkantoor in de enige grote stad van Nederland aan de Noordzee. Weet je nog niet precies wat je moet huren? Geen probleem, SKEPP hielp tot op heden reeds honderden bedrijven in Den Haag aan kantoorruimte.

Populaire locaties om te huren in Den Haag

Binckhorst
Centraal Station
Centrum
Escamp
Haagse Hout
Laak
Leidschenveen-Ypenburg
Statenkwartier
 

Te huur bij SKEPP

  • Virtuele kantoorruimte - vanaf €49,- p.m.
  • Flexplekken - vanaf €99,- p.m.
  • Werkplekken - vanaf €149,- p.m.
  • Kantoorkamers - vanaf €249,- p.m.
  • Conventionele kantoorruimte - vanaf €749,- p.m. 

Den Haag - Internationaal toeristenoord en politieke hoofdstad

Den Haag is de enige grote stad van Nederland met een kustlijn van wel 11 kilometer. Al sinds de 19e eeuw is de stad een internationaal toeristenoord, mede door het brede zandstrand en het omvangrijke duinengebied. Officieel is Den Haag niet de hoofdstad van Nederland, maar doordat de regering, het parlement en bijna alle ambassades en ministeries hier gevestigd zijn is deze stad minstens zo belangrijk. Het is tevens de residentie van het Koninklijk huis en de standplaats van vele rechtscolleges. De stad is per auto bereikbaar via de snelwegen A4, A12, A13, A44/N44 en Ring Den Haag. Ook per openbaar vervoer is de stad goed bereikbaar. Er zijn meerdere stations aanwezig, evenals een goed netwerk aan bussen en trams. Wanneer je specifieke locatie voorkeuren hebt in Den Haag, kunnen wij je helpen bij jouw zoektocht. 

Kantoorruimte huren in Den Haag

Kantoorruimte huren in Den Haag, dat is niet zo moeilijk toch? Dat vinden wij bij SKEPP ook, maar in jouw zoektocht naar kantoorruimte kan best wat verwarring ontstaan. Dat willen we natuurlijk beiden voorkomen. Bij SKEPP maak je in eerste instantie zelf de keuze of je een flexwerkplek in de open ruimte, een eigen afgesloten kantoorkamer of juist een gehele vloer (kantoorruimte op maat) wilt huren. SKEPP verhuurt tientallen kantoorpanden, honderden kantoorruimten en duizenden werkplekken in Den Haag. 

In Den Haag bieden we industriële kantoorruimten, moderne zakelijke kantoorpanden, maar ook kantoorruimte met een Scandinavische kantoorinrichting te huur aan. Toch een andere locatie gewenst? Zoetermeer is een goedkoop(er) alternatief. Ook Rijswijk en Delft zijn interessante locaties om jouw bedrijf te vestigen.

De best passende kantoorruimte huren in Den Haag, snel voor je gevonden

Wij maken een complete scan van jouw eisen en wensen. Dat doen we samen, per mail of telefoon. Duurt dat lang? Nee, onze vastgoedprofessionals weten precies welke informatie zij van jou nodig hebben, waardoor wij binnen 10 minuten een helder beeld hebben. Wij dragen vervolgens gratis enkele geschikte kantoorlocaties aan op basis van de door jou aangegeven eisen en wensen. Vaak kun je de volgende dag al een rondleiding plannen binnen één van deze kantoorlocaties. Ons advies is geheel gratis. Samen vinden we dus in een mum van tijd een geschikte kantoorruimte om te huren in Den Haag!

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten