Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Capelle aan den IJssel{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Mathios Zeko
Mathios Zeko
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Een kantoorruimte huren in Capelle aan den IJssel?

Een kantoorruimte huren in Capelle aan den IJssel kent vele voordelen: zo zijn de huurprijzen betaalbaar en is de stad gunstig gelegen. Een kantoor in Capelle is daarnaast ideaal voor ondernemers die een groene omgeving op hun wishlist hebben staan. Capelle behoort namelijk tot één van de groenste steden van het land. Bij SKEPP hebben we diverse mogelijkheden om een kantoorruimte te huren in Capelle aan den IJssel. 

Kantoorruimte huren in Capelle aan den IJssel 

Zie jij het al helemaal zitten om een kantoorruimte te huren in Capelle? Bekijk dan eens het kantoorpand aan het Rivium Quadrant 141-181. Momenteel huren al diverse technisch ontwerpbureaus, reclamebureaus en financiële bedrijven een kantoorruimte in dit kantoorgebouw. Word jij de volgende in dit rijtje? Of wil je graag een kantoorruimte huren pal aan de A20? Dan is een kantoorruimte aan de Rietbaan 40-42 op het grootste bedrijventerrein van Capelle dé kantoorlocatie voor jouw bedrijf! 

Capelle aan den IJssel: een stad met allure

Capelle is uitgegroeid van een klein kerkdorp naar een middelgrote stad met een indrukwekkende uitstraling. Zo zijn woningbouw, waterpartijen, singles en volop groen kenmerkend voor de stad. Capelle aan den IJssel is de dichtstbevolkte gemeente gelegen in het Rijnmondgebied.   

Capelle aan den IJssel telt grofweg 65.000 inwoners. Meer dan 2.700 bedrijven hebben zich gevestigd in Capelle, waardoor zo’n ruim 35.000 mensen werken in de stad. Het grootste gedeelte bestaat uit de dienstensector, gevolgd door de handel, horeca en vervoer. Al met al een stad met veel bedrijvigheid en voldoende mogelijkheden om een kantoorruimte te huren.

De satellietstad van Rotterdam 

Een satellietstad is meestal tegen de rand van een grotere centrale stad gelegen of later uitgegroeid tegen de grenzen van een grote stad. Vandaar dat Capelle aan den IJssel de satellietstad is van Rotterdam. Capelle aan den IJssel is ook aangesloten op het metronetwerk van Rotterdam. Ook de luchthaven en haven van Rotterdam zijn vanaf Capelle goed bereikbaar. 

Daarnaast beschikt Capelle aan den IJssel over een treinstations en lopen er meerdere buslijnen door Capelle. Met het openbaar vervoer reis je gemakkelijk naar je kantoorruimte. Reis je met de auto naar je kantoorruimte in Capelle? Binnen een mum van tijd rijd je al op de A16 en A20. 

Als ondernemer vestigen  

Als ondernemer zijn er verschillende reden om te kiezen voor een kantoorruimte in Capelle aan den IJssel. Zo bevinden er zich in Capelle meerdere bedrijventerreinen, waaronder Capelle Trade Center, Hoofdweg Capelle XL en Rivium. Alhoewel het aanbod kantoorruimte de laatste jaren daalt in Capelle aan den IJssel, dalen daarentegen de huurprijzen wel. Het aanbod blijft nog steeds groot. In totaal staat er ruim 160.000 m2 kantoorruimte te huur of te koop. Het is dus voordelig om een kantoorruimte te huren in Capelle.

SKEPP vindt jouw droomkantoor in Capelle aan den IJssel

Wil jij een kantoor huren in Capelle aan den IJssel? Dan helpen wij je graag bij het vinden van een geschikt kantoor of werkplek. Op basis van jouw wensen en eisen bieden wij meerdere passende opties aan. Dit alles doen we binnen één werkdag! Ons advies is geheel gratis en vrijblijvend. Huur een kantoorruimte in Capelle aan den IJssel en ervaar alle voordelen! Samen vinden we voor jou een geschikte kantoorruimte in Capelle aan den IJssel.

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten