Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Baarn{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Mathios Zeko
Mathios Zeko
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Huur jij binnenkort een werkplek of kantoorruimte in de stad Baarn? Bij SKEPP huur je op meerdere locaties in Baarn kantoorruimte. Huren kan direct aan de afslag Eemnes, maar ook nabij het centrum. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Een kantoorruimte huren doe je via SKEPP! 

Gewilde kantoorruimten

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Baarn op een gunstige locatie? Neem dan een kijkje naar het kantoorpand aan de Baarnsche Dijk. In dit representatieve kantoorgebouw kun je gebruik maken van vele services en faciliteiten. Zo beschikt het over meerdere vergaderruimten en is op elke verdieping een pantry aanwezig voor koffie en thee. Ben je toch liever op zoek naar een kantoorruimte in het centrum? Dan is het kantoorpand aan de Amalialaan wat voor jou. Onder huurders is dit een populaire kantoorlocatie, vanwege de moderne faciliteiten die aanwezig zijn. Plan snel een gratis rondleiding in en ervaar de gemakken zelf. Heb jij de keuze al gemaakt? 

Vorstelijk Baarn 

Baarn is gelegen aan de rivier de Eem in de provincie Utrecht. De stad staat vooral bekend als gemeente van de Koninklijke residentie, toen koningin Juliana op Paleis Soestdijk woonde. De gemeente telt zo’n 25.000 inwoners. Je staat versteld van wat Baarn nog heeft te bieden. Van lekker winkelen, het pakken van een terrasje tot leuke fiets- en wandelroutes. 

Baarn is groen, bosrijk en rustiek. Dat zie je terug bij de bekende Baarnse bestemming als Paleis Soestdijk, Kasteel Groeneveld en Lage Vuursche. Daarnaast zie je ook binnen de bebouwde kom deze allure terug. Daarom wordt de stad ook wel Vorstelijk Baarn genoemd. Authentiek en gastvrij met stijl, allure en kwaliteit. Zonder dit met arrogantie uit te willen spreken. 

Bereikbaarheid

Baarn ligt centraal tussen Amsterdam, Utrecht en Amersfoort. De gemeente streeft naar een goede bereikbaarheid. Wegen, fietspaden en stoepen moeten goed begaanbaar zijn. Zodat iedereen in Baarn gemakkelijk naar het werk kan, boodschappen kan doen en op bezoek gaan bij vrienden of familie.  

Reis je met de auto naar het werk? De stad is gelegen vlak aan de A1 en binnen een mum van tijd rijd je over de A27. Daarnaast beschikt Baarn over een treinstation voor als je met het openbaar vervoer naar je werk komt. Het is dus niet vreemd dat de stad in trek is bij ondernemers die op zoek zijn naar een bedrijfslocatie met een goede bereikbaarheid. 

Bedrijventerreinen in Baarn

Baarn kent twee bedrijventerreinen, namelijk: De Drie Eiken en Noordschil. Bedrijven als ANVR, Volvo Buitenweg en Van Wijnen Bouwgroep hebben hun kantoorlocatie op het bedrijventerrein De Drie Eiken. Bedrijventerrein Noordschil is net als De Drie Eiken gelegen aan de A1. Noordschil is ruim opgezet en beschikt over zo’n 12 hectare bedrijventerrein. Er is nog de mogelijkheid om dit bedrijventerrein verder uit te breiden. Gaat de voorkeur toch niet uit naar Baarn? Amersfoort en Hilversum zijn mogelijk interessant voor jou!

Huur nu kantoorruimte in Baarn! 

Kun jij wel hulp in je zoektocht naar een nieuwe kantoorruimte gebruiken? Onze vastgoedconsultants geven vrijblijvend advies en beantwoorden graag jouw kantoor gerelateerde vragen. Heb jij al een keuze kunnen maken uit ons aanbod aan kantoren in Baarn? Dan plannen wij gratis een bezichtiging voor je in! Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale kantoorruimte in Baarn!  

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten