Baarn Centrum, Amalialaan 126

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

  • Printen

Kantoorruimte huren aan de Amalialaan in Baarn

Dit kantoorpand aan de Amalialaan in Baarn is een populair kantoorgebouw. Het kantoorgebouw is aantrekkelijk vanwege de moderne faciliteiten die aanwezig zijn. Het kantoorpand is gebouwd in 1997 en heeft een totale gebruikersoppervlakte van 10.116 m2. Hiervan is nog slechts een klein percentage beschikbaar voor de verhuur van kantoorruimte.

Huurprijzen

In dit recent opgeleverde business center zijn slechts 2 grote kantoorruimten beschikbaar, een van 110 m2 en een van 44 m2. De huurprijs van de ruimte van 44 m2 bedraagt €650,- per maand, terwijl de huurprijs van de ruimte van 110 m2 €1350,- bedraagt. Huren voor een langere periode is financieel het aantrekkelijkst. Bedrijven die momenteel al een kantoorruimte huren zijn onder andere uitgeverijen, technisch ingenieursbureaus en leasemaatschappijen.

High-speed internet en een loungeruimte

Zoals gezegd is dit kantoorpand aan de Amalialaan in Baarn zeer aantrekkelijk vanwege haar moderne faciliteiten. Zo is er in het gehele gebouw high-speed internet aanwezig. Wel zo prettig als je een kantoorbaan hebt. Daarnaast is er een loungeruimte beschikbaar die zeer geschikt is voor het houden van informele meetings. Verder is er voor de wat zakelijkere besprekingen een vergaderruimte voorhanden. Tot slot is er gratis parkeerruimte, ideaal als jij met de auto naar kantoor komt.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand aan de Amalialaan in Baarn ligt op een loopafstand van 2 minuten van treinstation Baarn. De perfecte locatie voor OV-reizigers dus! Daarnaast zijn de rijkswegen A1 en A27 binnen enkele minuten te bereiken. Het is een zeer groene, bosrijke omgeving waar het kantoorpand zich in bevindt. Een prettige locatie om tussen de werkzaamheden door even een ommetje te maken.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Amalialaan in Baarn?

Ben jij overtuigd van de mogelijkheden die dit kantoorpand aan de Amalialaan in Baarn te bieden heeft? Aarzel dan niet langer en plan een rondleiding in om de kantoorruimten met eigen ogen te bekijken. Dit is gratis en geheel vrijblijvend! SKEPP helpt jou aan een kantoorruimte aan de Amalialaan.

Kantoorruimte te huur in bosrijk gebied in Baarn Amalialaan 126 Baarn Centrum Toplocatie!

3D Viewer Amalialaan

Klik om te activeren

1 beoordelingen Amalialaan

Prima kantoorlocatie, ruimtelijk, ontspannen sfeer en een uitstekende prijs kwaliteit verhouding door het all inclusive concept.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!