Kantoorruimte huren Zwolle Oosterenk-Wipstrik, Dokter van Deenweg 130

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Dokter van Deenweg 130 in Zwolle Oosterenk-Wipstrik

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 27 m2
  Huurprijs: € 362 € 326 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 160 m2
  Huurprijs: € 2.148 € 1.933 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 184 m2
  Huurprijs: € 2.470 € 2.223 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 252 m2
  Huurprijs: € 3.383 € 3.045 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 256 m2
  Huurprijs: € 3.437 € 3.093 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Dokter van Deenweg in Zwolle (Oosterenk/Wipstrik)

Op dit kantorenpark aan de Dokter van Deenweg in Zwolle (Oosterenk/Wipstrik) staat dit prachtige kantoorgebouw waar je kantoorruimte op maat kunt huren. Het betreft een kantoorpand uit het jaar 1996 met een totale gebruikersoppervlakte van 2096 m2. Er zijn op verschillende verdiepingen van dit kantoorpand nog grote ruimten vrij waar jij je bedrijf kunt vestigen. 

Huurprijzen

In dit kantoorpand is kantoorruimte op maat te huur vanaf 50 m2. De totale verhuurbare oppervlakte van dit kantoorpand bedraagt 1773 m2. Kantoorruimte op maat is in dit kantoorpand te huur voor een bedrag van €110,- per m2 per jaar exclusief servicekosten. Normaal gesproken huur je in dit kantoorpand kantoorruimte voor de langer termijn. Wil je voor een korte periode kantoorruimte huren? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. 

Lift, koffie/thee en parkeergelegenheid 

Dit kantoorpand, gelegen in de buurt Kantorenterrein-Oosterenk, aan de Dokter van Deenweg in Zwolle beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kun jij dus iedere dag gemakkelijk je auto parkeren. Daarnaast heeft het kantoorpand een lift en iedere ochtend kunnen huurders de dag beginnen met een heerlijke kop koffie of thee. De consumptie hiervan is namelijk inbegrepen in de huurprijs. Een prima lijstje met voorzieningen toch? 

Locatie en bereikbaarheid

Voor zowel autoreizigers als treinreizigers is dit kantoorpand prima bereikbaar. Met de auto ben je vanaf de A28 namelijk in slechts 5 minuten op kantoor. Reis je met de trein naar je werk? Treinstation Zwolle ligt op een afstand van slechts 3,2 kilometer. Het is ook mogelijk om vanaf hier de bus te nemen richting Kuyerhuislaan. Vanaf deze bushalte is het slechts 7 minuten lopen naar kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Dokter van Deenweg?

Ben jij al een tijdje op zoek naar kantoorruimte op maat aan de Dokter van Deenweg in Zwolle? Kom dan eens een kijkje nemen in dit kantoorpand. Wie weet ziet er een leuke ruimte tussen voor jouw onderneming. Plan hiervoor een rondleiding in, gratis en geheel vrijblijvend. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

B

Hier klopt het plaatje!

De buitenkant van het pand ziet er strak uit en dat is binnen ook terug te zien. De royale entree en gangpaden die lijden naar de kantoorruimten zijn modern en zakelijk.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Dokter van Deenweg 130

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen