Zwolle Oosterenk-Wipstrik, Dokter van Deenweg 130

Kantoorruimte huren aan de Dokter van Deenweg in Zwolle (Oosterenk/Wipstrik)

Op dit kantorenpark aan de Dokter van Deenweg in Zwolle (Oosterenk/Wipstrik) staat dit prachtige kantoorgebouw waar je kantoorruimte op maat kunt huren. Het betreft een kantoorpand uit het jaar 1996 met een totale gebruikersoppervlakte van 2096 m2. Er zijn op verschillende verdiepingen van dit kantoorpand nog grote ruimten vrij waar jij je bedrijf kunt vestigen.

Huurprijzen

In dit kantoorpand is kantoorruimte op maat te huur vanaf 50 m2. De totale verhuurbare oppervlakte van dit kantoorpand bedraagt 1773 m2. Kantoorruimte op maat is in dit kantoorpand te huur voor een bedrag van €110,- per m2 per jaar exclusief servicekosten. Normaal gesproken huur je in dit kantoorpand kantoorruimte voor de langer termijn. Wil je voor een korte periode kantoorruimte huren? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants.

Lift, koffie/thee en parkeergelegenheid

Dit kantoorpand, gelegen in de buurt Kantorenterrein-Oosterenk, aan de Dokter van Deenweg in Zwolle beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kun jij dus iedere dag gemakkelijk je auto parkeren. Daarnaast heeft het kantoorpand een lift en iedere ochtend kunnen huurders de dag beginnen met een heerlijke kop koffie of thee. De consumptie hiervan is namelijk inbegrepen in de huurprijs. Een prima lijstje met voorzieningen toch?

Locatie en bereikbaarheid

Voor zowel autoreizigers als treinreizigers is dit kantoorpand prima bereikbaar. Met de auto ben je vanaf de A28 namelijk in slechts 5 minuten op kantoor. Reis je met de trein naar je werk? Treinstation Zwolle ligt op een afstand van slechts 3,2 kilometer. Het is ook mogelijk om vanaf hier de bus te nemen richting Kuyerhuislaan. Vanaf deze bushalte is het slechts 7 minuten lopen naar kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Dokter van Deenweg?

Ben jij al een tijdje op zoek naar kantoorruimte op maat aan de Dokter van Deenweg in Zwolle? Kom dan eens een kijkje nemen in dit kantoorpand. Wie weet ziet er een leuke ruimte tussen voor jouw onderneming. Plan hiervoor een rondleiding in, gratis en geheel vrijblijvend.

Kantoorruimte huren Zwolle, Dokter van Deenweg 130 Dokter van Deenweg 130 Zwolle Oosterenk-Wipstrik Toplocatie!

1 beoordelingen Dokter van Deenweg

Hier klopt het plaatje!

De buitenkant van het pand ziet er strak uit en dat is binnen ook terug te zien. De royale entree en gangpaden die lijden naar de kantoorruimten zijn modern en zakelijk.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!