VERHUURD

Zwolle Oosterenk-Wipstrik, Dokter van Deenweg 13

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Zwolle Oosterenk-Wipstrik!

Kantoorruimte huren aan de Dokter van Deenweg in Zwolle (Oosterenk/Wipstrik)

Een werkplek of kantoorruimte huren in de zakelijke buurt aan de Dokter van Deenweg Zwolle (Oosterenk/Wipstrik)? Dat kan aan de Dokter van Deenweg! Het betreft een kantoorpand uit het jaar 2008 met een totale gebruiksoppervlakte van 2651 m2. Dit kantoorpand is erg praktisch gelegen, zo kun je na werktijd gemakkelijk boodschappen halen bij de Spar. Deze supermarkt ligt slechts 1 kilometer verderop.

Huurprijzen

Momenteel zijn er in dit kantoorgebouw slechts 2 kantoorruimten beschikbaar. Het gaat om ruimten van 11 m2 en 40 m2. De huurprijs voor de ruimte van 11 m2 bedraagt €309,- per maand. Daarnaast is de kantoorruimte van 40 m2 te huur voor €1400,- per maand. Toch liever een werkplek huren? Dat kan voor een maandelijkse huurprijs van €99,-. Normaal gesproken huur je in dit kantoorpand een ruimte voor tenminste 1 jaar. Wilt u liever voor een kortere periode kantoorruimte huren? Vraag dan naar de mogelijkheden!

Fitnessruimte, business lounge en broodjeszaak

Dit kantoorpand aan de Dokter van Deenweg in Zwolle (Oosterenk/Wipstrik) is voorzien van meer dan de standaard faciliteiten. Wil jij jouw werkdag fit beginnen? Dan kun je ervoor kiezen om voor het werk lekker een uurtje te sporten in het aanwezige fitnesscentrum. Daarnaast maakt dit kantoorpand onderdeel uit van business centers op 60 locaties in Nederland. Wanneer jij besluit een werkplek te huren in dit kantoorgebouw, dan kun je ook werken in de business centers van de overige locaties. Bovendien beschikt het kantoorpand ook nog over een kinderopvang, broodjeszaak en koffiecorner. Zo hoef jij voor de lunch nooit de deur uit.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand kent een centrale ligging en is perfect bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is Zwolle Kuyerhuislaan. Vanaf deze bushalte is het slechts 5 minuten lopen naar kantoor. Met de auto daarentegen, ben je vanaf de A28 het snelst op kantoor. Vanaf deze rijksweg is het nog maar 5 minuten rijden.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Dokter van Deenweg in Zwolle (Oosterenk/Wipstrik)?

Zou jij graag de ruimte van 11 m2 of 40 m2 willen huren in dit kantoorpand? Wees er dan snel bij, dit is namelijk een erg populaire werklocatie. Plan vandaag nog een rondleiding in en kom gezellig langs!

Kantoorruimte huren in Zwolle tegen gunstige prijzen! Dokter van Deenweg 13 Zwolle Oosterenk-Wipstrik Toplocatie!

3 beoordelingen Dokter van Deenweg

Opvallend kantoorgebouw mede dankzij de aparte vormgeving.

Prima kantoorgebouw, geen bijzonderheden. Alles netjes verzorgd.

Goed bereikbare locatie en de vergaderzaal biedt ruimte voor voldoende mensen.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!