Super deal

Zwolle Oosterenk-Wipstrik, Dokter Klinkertweg 1-7

Kantoorruimte huren aan de Dokter Klinkertweg in Zwolle (Oosterenk/Wipstrik)

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Dokter Klinkertweg in Zwolle Oosterenk/Wipstrik? Neem dan een kijkje in dit hoogwaardig opgeleverde kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1999 en heeft een erg gunstige ligging aan de ringweg. Het kantoorpand is gevestigd op het kantorenpark Oosterenk, je huurt hier een kantoorruimte in het zakelijke gedeelte van Zwolle.

Huurprijzen

Op dit moment is er in totaal 2136 m2 beschikbaar aan kantoorruimte. Het is mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 358 m2, voor een maandelijks bedrag van €2983,-. Deze kantoorruimte is gelegen op de 3e verdieping,erg makkelijk bereikbaar door de aanwezige liftinstallatie. Huur je liever een kantoorunit op de begane grond? Dat kan! Er is hier een kantoorruimte beschikbaar met een oppervlakte van maar liefst 913 m2, voor €9890,- in de maand. Huur je liever een smartoffice? Dit zijn kantoorkamers die turnkey worden opgeleverd vanaf 2 tot 3 personen. Kijk tussen het aanbod en zie welke smartoffice bij jou past!

Een pantry, representatieve entree en parkeergelegenheid

Naast het huren van een kantoorkamer, maak je ook gebruik in dit kantoorpand aan de Dokter Klinkertweg in Zwolle Oosterenk/Wipstrik ook gebruik van vele services en voorzieningen. Zo is er bij elke kantoorruimte een pantry gerealiseerd, een handige plek om een lekkere kop koffie/thee te zetten voor jou en je collega’s. Bij binnenkomst kom je in een representatieve entree, een geschikte plek dus om ook zakenrelaties uit te nodigen. En reis je met de auto naar je werkplek? Dan heb je geluk. Het kantoorgebouw heeft een eigen parkeerplaats, voor €20,- in de maand ben jij elke ochtend verzekerd van een plekje voor de deur.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een goede bereikbaarheid, het ligt namelijk aan de rand van Zwolle. Hier is de N35 te vinden, welke aansluit op de A28. Niet alleen met de auto is het makkelijk reizen naar je werkplek, de bushalte die slechts op 5 minuten loopafstand ligt geeft ook de mogelijkheid om makkelijk met het openbaar vervoer naar je werkplek te reizen. Deze buslijn is direct aangesloten op het centraal station van Zwolle.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Dokter Klinkertweg in Zwolle Oosterenk/Wipstrik?

Ben jij enthousiast en wil je een kantoorruimte huren aan de Dokter Klinkertweg in Zwolle Oosterenk/Wipstrik? Neem dan nu contact op met één van onze vastgoedconsultants. We zullen een rondleiding voor je in plannen, zo kun je het kantoorpand met eigen ogen bekijken en beleven. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Dokter Klinkertweg.

Dokter Klinkertweg 1-7 Dokter Klinkertweg 1-7 Zwolle Oosterenk-Wipstrik Toplocatie!

1 beoordelingen Dokter Klinkertweg

Perfect gelegen, namelijk aan de ringweg.

Ook de auto's zijn makkelijk te parkeren op de aanwezige parkeerplaats.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!