VERHUURD

Veenendaal, Wiltonstraat 42

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Veenendaal!

Kantoorruimte huren aan de Wiltonstraat (Noordwest)

Kantoorruimte huren op een goed bereikbare locatie in Veenendaal? Dat kan aan de Wiltonstraat. Hier huur je kantoorruimten variërend van 22 m2 tot 190 m2. Het kantoorpand is gebouwd in 1998 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 2888 m2. Diverse ondernemingen huren al een kantoorruimte in dit pand. Wordt jouw onderneming de volgende?

Huurprijzen

Je huurt in dit kantoorpand kantoorruimte tegen een relatief lage huurprijs. Zo huur je al een ruimte van 24 m2 voor een maandelijkse huurprijs van €350,-. Ben je eigenlijk op zoek naar een grotere kantoorruimte? Je kunt er ook voor kiezen om een kantoorruimte te huren van 190 m2. Deze huur je voor een maandelijks bedrag van €2000,-.

Glasvezel internet en spreek-/vergaderkamers

Naast het gebruik van je eigen kantoorruimte, kun je in dit kantoorpand ook gebruik maken van diverse services en voorzieningen. Je maakt bijvoorbeeld gebruik van een razendsnelle internetverbinding, er is namelijk een glasvezelverbinding aanwezig. Bovendien zijn er door het hele kantoorpand diverse spreek- en vergaderkamers aanwezig. Ideaal wanneer jij een vergadering gepland hebt. En wat helemaal leuk is, is dat bovenstaande voorzieningen bij de huurprijs zijn inbegrepen.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals gezegd huur je in dit kantoorpand op een goed bereikbare locatie. Reis je met het openbaar vervoer? Dan kun je het beste reizen naar bushalte Wiltonstraat. Deze bushalte is vanaf het kantoorpand slechts 4 minuten lopen. Met de auto daarentegen ben je vanaf de A12 in slechts enkele minuten op je werk. Bovendien vind je in de directe omgeving van het kantoorgebouw diverse horecaondernemingen en supermarkten. Ideaal om na werktijd nog even boodschappen te halen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Wiltonstraat?

Wil jij ook graag een kantoorruimte huren in dit fraaie kantoorpand? Dat kan! Plan een rondleiding in of neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag verder, gratis en geheel vrijblijvend.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!