Kantoorruimte huren Veenendaal, Wiltonstraat 36-40

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Wiltonstraat 36-40 in Veenendaal

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Veenendaal!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Wiltonstraat (Noordwest)

Kantoorruimte huren in een kantoorpand met een zeer kenmerkende architectuur? Dat kan in dit kantoorpand dat is ontworpen door architectenbureau Albers & Van Huut. Het kantoorpand is gebouwd in 1998 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 1490 m2. Momenteel huren al diverse bedrijven een kantoorruimte in dit fraaie kantoorpand. Denk hierbij aan administratiekantoren, groothandels en maatschappelijk adviesbureaus. 

Huurprijzen, kantoor Wiltonstraat, Veenendaal

De bezettingsgraad van de kantoorruimten ligt over het algemeen erg hoog in dit kantoorpand. Momenteel zijn er slechts 5 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Het betreffen ruimten met 2 werkplekken. Voor deze kantoorruimten betaal je een maandelijkse huurprijs van €500,-. De kantoorruimten zijn allemaal afzonderlijk afsluitbaar, je hoeft dus geen kantoorruimte met een ander bedrijf te delen. Huren kan tegen flexibele huurvoorwaarden. Besluit je om voor de lange termijn een kantoorruimte te huren? Dan geniet je van financieel voordeel! 

Wiltonstraat: 24/7 toegang, vergaderruimte en WiFi

In dit kantoorpand, gelegen in de buurt De Compagnie, maak je gebruik van diverse services en voorzieningen. Iedere huurder heeft 24/7 toegang tot zijn of haar eigen kantoorruimte. Zo ben je niet gebonden aan openingstijden en kun jij je eigen werktijden bepalen. Verder beschikt het terrein over voldoende parkeerplekken. Daarnaast is er vergaderruimte aanwezig en maak je gebruik van de aanwezige WiFi-verbinding. En dit alles zit bij de huurprijs inbegrepen. Zo kom je dus niet voor onverwachte kosten te staan! 

Locatie en bereikbaarheid, Wiltonstraat, Veenendaal

Dit kantoorpand wordt gekenmerkt door haar uitstekende bereikbaarheid. Treinstation Veenendaal-De Klomp ligt op een loopafstand van slechts 16 minuten. Daarnaast bevindt zich direct om de hoek van het kantoorpand bushalte Veenendaal Wiltonstraat. Reis je met de auto naar je werk? Dan ben je vanaf de A12 en de A30 in minder dan 10 minuten op kantoor. Ook wat betreft gezelligheid na werktijd ben je hier aan het juiste adres. Op 200 meter afstand ligt congrescentrum de Basiliek. Deze ruimte is geschikt voor onder andere zakelijke lunches. Verder bevindt hotel Van der Valk Veenendaal zich aan de overkant van de A12. Dit hotel biedt prima overnachtingsmogelijkheden voor zakenrelaties. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Wiltonstraat?

Wil jij graag een kantoorruimte huren met 2 werkplekken? En lijkt Veenendaal jou een leuke stad om in te werken? Aarzel dan niet langer en kom gezellig een keer langs. Plan hiervoor een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Wiltonstraat 36-40

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen