Kantoorruimte huren Veenendaal, Vendelier 51-59

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Vendelier 51-59 in Veenendaal

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 170 m2
  Huurprijs: € 1.417 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 216 m2
  Huurprijs: € 1.800 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 323 m2
  Huurprijs: € 2.691 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 386 m2
  Huurprijs: € 3.217 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 422 m2
  Huurprijs: € 3.517 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Vendelier in Veenendaal

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de Vendelier in Veenendaal? Stop dan met zoeken en neem een kijkje in dit geweldige kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1989 en heeft een perfecte ligging om met zowel de auto als met het openbaar vervoer te bereiken. De kantoorruimten zijn modern afgewerkt en hebben een representatieve uitstraling. Momenteel zijn er al meerdere bedrijven actief, word jij de volgende?

Huurprijzen

Er is op dit moment een totale oppervlakte van 539 m2 beschikbaar aan kantoorruimte. De oppervlakte is verdeeld over 2 kantoorunits. 1 kantoorkamer heeft een oppervlakte van 323 m2 en is te huur voor €2691,- in de maand, gevestigd op de 1e verdieping. De andere kantoorunit heeft een oppervlakte van 216 m2, deze is te vinden op de 3e verdieping van het kantoorgebouw. Voor een maandelijks bedrag van €1800,- huur jij op een kantoorruimte op een fantastische locatie in Veenendaal. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief de servicekosten.

Vergaderruimten en parkeergelegenheid

Het kantoorgebouw aan de Vendelier in Veenendal is erg toegankelijk en oogt heel open, dit komt mede door de  gecreëerde glazen wanden in de kantoorruimten. Er zijn in het kantoorpand meerdere vergaderruimten aanwezig. Deze kunnen gereserveerd worden voor een meeting met je collega’s of voor een presentatie  aan een zakenrelatie. Ook beschikt het kantoorpand over een eigen parkeerterrein, ideaal om je ’s morgens geen zorgen te maken over een parkeerplek. Handig en snel!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Er zit namelijk een bushalte ‘Veenendaal, Landjuweel’ op slechts 1 minuut loopafstand vanaf jouw werkplek gelegen. Deze buslijn is vervolgens aangesloten op het treinstation, waar je elke richting in Nederland op kan. Ook met de auto zal het niet lang duren om vanaf verschillende snelwegen jouw werkplek te bereiken. De A12, A30 en A15 zijn namelijk binnen gemiddeld 10 minuten te bereiken. En even voor de snackliefhebbers onder ons, aan de overkant van de straat is een Burger King. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Vendelier in Veenendal?

Ben jij enthousiast over dit kantoorpand aan de Vendelier in Veenendal? En wil jij hier jouw onderneming vestigen? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Wij plannen een rondleiding voor je in, zo kun je het kantoorpand met eigen ogen bekijken en beleven. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Vendelier.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Vendelier 51-59

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen