Kantoorruimte huren Veenendaal, Landjuweel 20A

Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Gemeubileerd
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Landjuweel 20A in Veenendaal

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 19 m2
  Huurprijs: € 349 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 26 m2
  Huurprijs: € 375 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 38 m2
  Huurprijs: € 499 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 38 m2
  Huurprijs: € 475 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 39 m2
  Huurprijs: € 525 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Landjuweel  in Veenendaal

Een toffe kantoorruimte huren aan het Landjuweel in Veenendaal is vanaf nu mogelijk in dit prachtige kantoorpand. Het kantoorpand heeft diverse kantoorkamers beschikbaar. Kijk snel of er een geschikte ruimte voor jou tussen zit. Onze vastgoedconsultants helpen je graag bij vragen en stellen je graag op de hoogte van de vele mogelijkheden op deze locatie! 

Huren

Het kantoorpand beschikt over diverse kantoorruimtes die variëren in oppervlakte. De kleinste kantoorunit heeft een oppervlakte van 19m2 en deze huur je al voor maar €349,- per maand. Heb je behoefte aan meer ruimte? Ook dat is geen probleem de grootste kantoorkamer heeft een oppervlakte van 39m2 waarvoor je maandelijks €499,- betaald. Natuurlijk is het ook mogelijk om meerdere kantoorkamers te combineren om zo de gewenste oppervlakte te verkrijgen. De hiervoor benoemde prijzen zijn inclusief service kosten. Hierdoor weet jij direct waar je aan toe bent.

Voldoende parkeergelegenheid, nette pantry en 24/7 toegankelijk

Bij het huren van een kantoorruimte aan het Landjuweel in Veenendaal worden vele wensen vervult. Zo hebben jij en je bezoekers altijd een parkeerplek op het eigen parkeerterrein van dit pand. Jij als huurder krijgt toegang tot een nette pantry. Een fijne plek om je maaltijd klaar te maken en de drukke werkdag even heerlijk te breken. Jouw nieuwe werkplek is 24/7 toegankelijk waardoor jij veel vrijheid hebt bij het inplannen van jouw werkzaamheden. De kantoorunits bieden perfecte werkomstandigheden door de aanwezigheid van veel daglicht en de perfecte temperatuur. 

Locatie en bereikbaarheid

Jouw nieuwe werkplek bevindt zich op de ideale locatie in Veenendaal. Binnen een minuut bereik je de op- en afritten van de A12. Dat maakt dit kantoorpand goed bereikbaar met de auto. Ook het openbaar vervoer kan jou of jouw bezoekers wellicht een uitkomst bieden. Direct om de hoek is een bushalte die verbinding geeft tot Station de Klomp en Station Centrum. De omgeving kent veel bedrijvigheid waarmee jij jouw netwerk wellicht kunt uitbreiden. Ook aan horecagelegenheden geen gebrek. Zowel een zakelijke afspraak onder het genot van een hapje of drankje of een snelle hap van de KFC behoren tot de mogelijkheden.

Kantoorruimte huren aan het landjuweel in Veenendaal?

Ben jij enthousiast geworden van deze prachtige kantoorkamers aan het Landjuweel in Veenendaal? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen. Dan kun jij jouw nieuwe werkplek alvast met eigen ogen bewonderen! 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Landjuweel 20A

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen