Veenendaal, Landjuweel 10

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan het Landjuweel

Wil jij graag kantoorruimte huren in Veenendaal? Tegen een leuke all-inprijs en gunstige voorwaarden huur jij hier je eigen kantoorruimte. Het kantoorpand is gebouwd in 1999 en heeft op dit moment 3 kantoorruimten voor de verhuur beschikbaar. Voor de all-inprijs maak je, naast het gemak van je eigen kantoorruimte, ook gebruik van vele services en voorzieningen. Waar wacht je nog op?

Huurprijzen, kantoor Landjuweel, Veenendaal

In dit eigentijdse kantoorpand aan het Landjuweel in Veenendaal huur je tegen aantrekkelijke huurprijzen. Diverse ondernemingen hebben zich al gevestigd in dit kantoorpand. Denk hierbij aan groothandels, financiële bedrijven en softwareontwikkelaars. Momenteel is er 1 ruimte van 34 m2 beschikbaar en 1 ruimte van 98 m2 beschikbaar. Voor de ruimte van 34 m2 geldt een maandelijkse huurprijs van €449,-. Heeft jouw onderneming een grotere ruimte nodig en gaat je voorkeur uit naar de kantoorruimte van 98 m2? Dan betaal je maandelijks een bedrag van €899,-. Huren kan in dit kantoorpand al vanaf 3 maanden.

Landjuweel: vergaderruimtes en 24/7 toegang

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren aan de Landjuweel in Veenendaal, maak je ook gebruik van de aanwezige services en voorzieningen. Zo is er een pantry aanwezig waar je de hele dag gratis koffie en thee kunt halen. Daarnaast is er een vergaderruimte aanwezig, het gebruik hiervan zit bij de prijs inbegrepen. Tevens hebben huurders 24/7 toegang tot hun eigen kantoorruimte. Zo bepaal jij helemaal zelf wanneer jouw werkdag start. En heb je een hekel aan schoonmaken? Ook dan heb je geluk: de schoonmaakdienst zit namelijk ook bij de prijs inbegrepen. Een echte all-inprijs dus!

Locatie en bereikbaarheid, Landjuweel, Veenendaal

Dit kantoorpand aan het Landjuweel in Veenendaal ligt op slechts enkele autominuten van de snelweg A12. Parkeren kan geheel gratis op deze kantoorlocatie! Ben jij een echte OV-reiziger? Bushalte Veenendaal, Landjuweel ligt letterlijk voor de deur. Met lijn 83 sta je in een kleine 10 minuten op treinstation Veenendaal De Klomp. In de directe omgeving van het kantoorpand vind je diverse horecagelegenheden zoals Theehuis Africana en Proost en Proef. En heb je na het werk zin in een snelle hap? Breng dan een bezoekje aan de Burger King, deze ligt slechts 200 meter verderop.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Landjuweel?

Ben jij overtuigd van de mogelijkheden die dit kantoorpand biedt? Kom dan gauw een kijkje nemen in dit mooie pand. Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in!

Huur een luxe all-inclusive kantoorruimte in Veenendaal Landjuweel 10 Veenendaal Toplocatie!

1 beoordelingen Landjuweel

Alles zit er bij in, pluspunt!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!