Kantoorruimte huren Veenendaal, Landjuweel 10

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Landjuweel 10 in Veenendaal

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Veenendaal!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Landjuweel in Veenendaal

Wil jij graag kantoorruimte huren in Veenendaal? Tegen een leuke all-inprijs en gunstige voorwaarden huur jij hier je eigen kantoorruimte. Het kantoorpand is gebouwd in 1999 en heeft op dit moment 3 kantoorruimten voor de verhuur beschikbaar. Voor de all-inprijs maak je, naast het gemak van je eigen kantoorruimte, ook gebruik van vele services en voorzieningen. Waar wacht je nog op?

Huurprijzen

In dit eigentijdse kantoorpand aan het Landjuweel in Veenendaal huur je tegen aantrekkelijke huurprijzen. Diverse ondernemingen hebben zich al gevestigd in dit kantoorpand. Denk hierbij aan groothandels, financiële bedrijven en softwareontwikkelaars. Momenteel is er 1 ruimte van 50 m2 beschikbaar. Voor de ruimte van 50 m2 geldt een maandelijkse huurprijs van €575,-. Huren kan in dit kantoorpand al vanaf 3 maanden. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants. 

Vergaderruimtes en 24/7 toegang

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren aan de Landjuweel in Veenendaal, maak je ook gebruik van de aanwezige services en voorzieningen. Zo is er een pantry aanwezig waar je de hele dag gratis koffie en thee kunt halen. Daarnaast is er een vergaderruimte aanwezig, het gebruik hiervan zit bij de prijs inbegrepen. Tevens hebben huurders 24/7 toegang tot hun eigen kantoorruimte. Zo bepaal jij helemaal zelf wanneer jouw werkdag start. En heb je een hekel aan schoonmaken? Ook dan heb je geluk: de schoonmaakdienst zit namelijk ook bij de prijs inbegrepen. Een echte all-inprijs dus! 

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand aan het Landjuweel in Veenendaal ligt op slechts enkele autominuten van de snelweg A12. Parkeren kan geheel gratis op deze kantoorlocatie! Ben jij een echte OV-reiziger? Bushalte Veenendaal, Landjuweel ligt letterlijk voor de deur. Met lijn 83 sta je in een kleine 10 minuten op treinstation Veenendaal De Klomp. In de directe omgeving van het kantoorpand vind je diverse horecagelegenheden zoals Theehuis Africana en Proost en Proef. En heb je na het werk zin in een snelle hap? Breng dan een bezoekje aan de Burger King, deze ligt slechts 200 meter verderop. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Landjuweel in Veenendaal?

Ben jij overtuigd van de mogelijkheden die dit kantoorpand biedt? Kom dan gauw een kijkje nemen in dit mooie pand. Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

V

Alles zit er bij in, pluspunt!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Landjuweel 10

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen