Kerkewijk 8

 • Toiletten

 • WiFi

 • Glasvezel

 • Airconditioning

 • Lunch

 • Schoonmaak

 • Fietsenstalling

 • Oplaadpunt auto

 • Bureau

 • Koffie/thee

 • Printen

 • Vergaderplek

 • Kastje/kluisje

 • Keuken

 • Parkeren

Kantoorruimte huren in het bruisende winkelcentrum van Veenendaal

In dit authentieke, prachtige kantoor in het bruisende winkelcentrum van Veenendaal vind je flexibele werkplekken maar ook kantoorruimtes die te huur worden aangeboden. De verhuurder kan je helpen bij de invulling van een gemeubileerde kantoorruimte, echter kun je de ruimte ook geheel naar eigen wens inrichten als je dat graag zou willen. Momenteel hebben zich diverse bedrijven in dit kantoorgebouw gevestigd, uiteenlopend van therapeuten tot aan een advocatenkantoor. 

Authentiek kantoorgebouw in Veenendaal

De karakteristieke, monumentale villa was vroeger een wolspinnerij. Het betreft dan ook een rijksmonument gedateerd uit het jaar 1884. Het pand is volledig gemoderniseerd en heeft een warmhartige uitstraling. De positieve uitstraling van de omgeving zal je verwonderen. Het pand bevindt zich op loopafstand van een rijk aanbod aan winkels en horecagelegenheden die behoren bij het centrum van Veenendaal, dit zorgt voor een bruisende sfeer.

Een grote diversiteit aan huurders 

Binnen het luxe kantoorgebouw vind je zowel grote bedrijven als zzp’ers. Momenteel zijn hier diverse bedrijven gehuisvest zoals psychologen, hypotheekadviseurs, marketingspecialisten maar ook een advocatenkantoor. Eenieder is meer dan welkom om een kantoorruimte of een flexibele werkplek te huren. Dit zal bijdragen aan de diversiteit en dynamiek binnen het kantoor. Een gezamenlijke lunch is niet standaard, maar zeker mogelijk. Ook kan er voor 10.00 uur lunch worden besteld en deze wordt dan gratis bezorgd door een overheerlijk restaurant uit de buurt. In het verleden zijn diverse nieuwjaarsborrels geweest, zo wordt de sfeer op kantoor informeel gehouden. 

Voldoende parkeerruimte aanwezig bij dit kantoorpand

Het busstation is praktisch om de hoek en naar station Veenendaal Centrum loop je binnen 10 minuten. Kom je met de auto? Dan rijd je vanaf de A12 binnen de kortste tijd in Veenendaal. Achter het pand ligt een groot parkeerterrein waar betaald parkeren mogelijk is. Verder is het kantoor centraal gelegen, waardoor je wordt omringd met verschillende winkels en horecagelegenheden.  

Modern ingerichte kantoorruimtes huren 

Zowel de kantoorruimtes als de flexibele werkplekken zijn goed verlicht vanwege het hoge plafond. De ruimtes hebben een moderne uitstraling met kleurrijke aspecten en de plekken zijn erg ruim. Je huurt een groot bureau inclusief dubbel stopcontact. In sommige ruimten is zelfs een airco aanwezig voor de warme dagen. 

Glasvezel, vergaderruimtes en printvoorzieningen aanwezig 

Het kantoor beschikt over diverse vergaderruimtes en een coachingruimte. Deze ruimtes kun je eenvoudig boeken middels de agenda in de betreffende ruimtes zelf. Tevens zijn deze voorzien van efficiënt presentatiemateriaal voor een optimale werksfeer. Daarnaast is er een goede, schone keuken aanwezig inclusief koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron en vaatwasser. Als laatste zijn alle ruimtes voorzien van glasvezelinternet en WiFi. Bovendien is een printer aanwezig en ook beschikt het kantoor over lockers zodat je jouw spullen gemakkelijk kunt opbergen. Wanneer je kiest voor een gemeubileerde kantoorruimte wordt hierbij uiteraard ook veel kastruimte geboden. 

Een prachtig rijksmonument  

Het unieke aspect aan ons kantoorpand is toch wel de algehele positieve en warme uitstraling die het pand heeft. Het culturele erfgoed dateert uit 1884, waardoor de hoge plafonds en de authentieke aspecten van het pand nog sierlijk zichtbaar zijn. Ook de centrale ligging maakt dat het een heerlijke locatie is om te mogen werken. Plan snel een rondleiding in en bekijk de mogelijkheden van het kantoorpand aan de Kerkewijk in Veenendaal.

Kantoorruimte te huur aan de Kerkewijk in Veenendaal Kerkewijk 8 Veenendaal Toplocatie!

2 beoordelingen Kerkewijk

Leuke wisselwerking tussen authentiek en modern.

Het pand kent een erg mooie uitstraling, niet té zakelijik

Leuk design!

Tof dat niet alle stoelen dezelfde kleur maken, die kleine dingen maken dit kantoorpand echt heel leuk..

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Chat met ons!
Chat