Super deal

Veenendaal, Kerkewijk 8

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Keuken

  • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 188 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 605 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Kerkewijk in Veenendaal

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Kerkewijk in Veenendaal? Dan is dit authentieke, prachtige kantoor in het bruisende winkelcentrum van Veenendaal helemaal wat voor jou. Je vindt hier flexibele werkplekken maar ook kantoorruimten die te huur worden aangeboden. De karakteristieke, monumentale villa is gedateerd uit het jaar 1884. Het pand is volledig gemoderniseerd en heeft een warmhartige uitstraling. Momenteel hebben zich diverse bedrijven in dit kantoorgebouw gevestigd, uiteenlopend van therapeuten tot aan een advocatenkantoor.

Huurprijzen

In dit kantoorgebouw zijn er zowel werkplekken als afgesloten ruimten te huur. De werkplekken huur je full-time voor 5 dagen in de week, hier betaal je maar een maandelijks bedrag voor van €188,-. Ook zijn er nog een paar kantoorruimten beschikbaar met de oppervlakten van 36 m2, 56 m2 en 57 m2. Voor een ruimte van 36 m2 betaal je €605,- in de maand. Ben je opzoek naar wat groters? De ruimte van 57 m2 kost jou maandelijks €1060,-. Zowel de kantoorruimten als de flexibele werkplekken hebben een moderne uitstraling met kleurrijke aspecten. De plekken zijn ruim en zijn voorzien van een groot bureau inclusief dubbel stopcontact.

Lunch, parkeerruimte en glasvezel

In dit kantoorgebouw aan de Kerkewijk in Veenendaal is het aanbod aan voorzieningen services ruim. Het kantoor beschikt over diverse vergaderruimten en een coachingruimte. Deze ruimten kun je eenvoudig boeken middels de agenda in de betreffende ruimten zelf. Tevens zijn deze voorzien van efficiënt presentatiemateriaal voor een optimale werksfeer. Daarnaast is er een goede, schone pantry aanwezig inclusief een koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron en een vaatwasser. Ook zijn de ruimten voorzien van glasvezelinternet en Wifi. Bovendien is een printer aanwezig en ook beschikt het kantoor over lockers zodat je jouw spullen gemakkelijk kunt opbergen. Mocht je in de pauze lekker willen lunchen, wanneer er voor 10:00 lunch wordt besteld, dan wordt deze gratis bezorgd door een overheerlijk restaurant in de buurt.

Locatie en bereikbaarheid

Het busstation is praktisch om de hoek en naar station Veenendaal Centrum loop je binnen 10 minuten. Kom je met de auto? Dan rijd je vanaf de A12 binnen de kortste tijd in Veenendaal. Achter het pand ligt een groot parkeerterrein waar betaald parkeren mogelijk is. Verder is het kantoor centraal gelegen, waardoor je wordt omringd met verschillende winkels en horecagelegenheden.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kerkewijk in Veenendaal?

Zie jij jouzelf ook al aan de Kerkewijk in Veenendaal werken? Neem dan contact op met een van onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag verder en plannen een rondleiding voor je in, gratis en geheel vrijblijvend!

2 beoordelingen Kerkewijk

Leuke wisselwerking tussen authentiek en modern.

Het pand kent een erg mooie uitstraling, niet té zakelijik

Leuk design!

Tof dat niet alle stoelen dezelfde kleur maken, die kleine dingen maken dit kantoorpand echt heel leuk..

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!