Kantoorruimte huren Utrecht Galgenwaard, Adriaen van Ostadelaan 140

4 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Adriaen van Ostadelaan 140 in Utrecht Galgenwaard

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Utrecht Galgenwaard!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Adriaen van Ostadelaan (Galgenwaard)

Op een populaire locatie met goede bereikbaarheid in Utrecht Oost is kantoorruimte te huur. Het kantoorpand ligt aan de Adriaen van Ostadelaan, om precies te zijn in de buurt Rubenslaan en omgeving. Je huurt hier in een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 1970 en een totale gebruiksoppervlakte heeft van 1961 m2. 

Huurprijzen

Kantoorruimte is te huur tegen zeer gunstige huurvoorwaarden. Huren voor de korte of toch liever voor de lange termijn? Dit is helemaal aan jou. Over de huurprijs valt te onderhandelen. Hiervoor kun je daarom ook het beste contact opnemen met onze vastgoedconsultants. Momenteel is er echter geen kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. 

24/7 Toegang en schoonmaak services 

In dit kantoorpand maak je gebruik van alle standaard services en voorzieningen. Zo is de kantoorruimte die jij huurt altijd 24 uur per dag toegankelijk. Dit is wel zo makkelijk als jij liever je werkdag iets eerder wilt beginnen. Bovendien zitten kosten voor schoonmaak van de algemene ruimten geheel bij de huurprijs inbegrepen. Op deze manier kom jij achteraf niet voor verrassingen te staan. 

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand is op steenworp afstand gelegen van het voetbalstadion De Galgenwaard, de thuisbasis van eredivisieclub FC Utrecht. Met de auto bereik je dit kantoorgebouw het snelst vanaf de A12. Vanaf deze snelweg is het slechts 4 minuten rijden naar kantoor. Reis je toch liever met het openbaar vervoer? Kies er dan voor om uit te stappen bij Utrecht Maliebaan. Vanaf dit treinstation is het slechts 20 minuten lopen naar kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Adriaen van Ostadelaan? 

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Adriaen van Ostadelaan? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Wie weet is er net weer een leuke ruimte vrijgekomen en heb je geluk! 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

K

Zeker een optie als startende onderneming.

Wel jammer dat de inrichting gedateerd is, hier is nog ruimte voor verbetering.

S

In eerste oogopslag een prima ruimte.

Maar alles is verhuurd op dit moment, wellicht een optie voor de toekomst.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Adriaen van Ostadelaan 140

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen