VERHUURD

Utrecht Galgenwaard, Adriaen van Ostadelaan 140

4 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Utrecht Galgenwaard!

Kantoorruimte huren aan de Adriaen van Ostadelaan (Galgenwaard)

Op een populaire locatie met goede bereikbaarheid in Utrecht Oost is kantoorruimte te huur. Het kantoorpand ligt aan de Adriaen van Ostadelaan, om precies te zijn in de buurt Rubenslaan en omgeving. Je huurt hier in een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 1970 en een totale gebruiksoppervlakte heeft van 1961 m2.

Huurprijzen

Kantoorruimte is te huur tegen zeer gunstige huurvoorwaarden. Huren voor de korte of toch liever voor de lange termijn? Dit is helemaal aan jou. Over de huurprijs valt te onderhandelen. Hiervoor kun je daarom ook het beste contact opnemen met onze vastgoedconsultants. Momenteel is er echter geen kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur.

24/7 Toegang en schoonmaak services

In dit kantoorpand maak je gebruik van alle standaard services en voorzieningen. Zo is de kantoorruimte die jij huurt altijd 24 uur per dag toegankelijk. Dit is wel zo makkelijk als jij liever je werkdag iets eerder wilt beginnen. Bovendien zitten kosten voor schoonmaak van de algemene ruimten geheel bij de huurprijs inbegrepen. Op deze manier kom jij achteraf niet voor verrassingen te staan.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand is op steenworp afstand gelegen van het voetbalstadion De Galgenwaard, de thuisbasis van eredivisieclub FC Utrecht. Met de auto bereik je dit kantoorgebouw het snelst vanaf de A12. Vanaf deze snelweg is het slechts 4 minuten rijden naar kantoor. Reis je toch liever met het openbaar vervoer? Kies er dan voor om uit te stappen bij Utrecht Maliebaan. Vanaf dit treinstation is het slechts 20 minuten lopen naar kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Adriaen van Ostadelaan?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Adriaen van Ostadelaan? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Wie weet is er net weer een leuke ruimte vrijgekomen en heb je geluk!

2 beoordelingen Adriaen van Ostadelaan

Zeker een optie als startende onderneming.

Wel jammer dat de inrichting gedateerd is, hier is nog ruimte voor verbetering.

In eerste oogopslag een prima ruimte.

Maar alles is verhuurd op dit moment, wellicht een optie voor de toekomst.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!