Utrecht Centraal Station, Graadt van Roggenweg 328-334

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Graadt van Roggenweg (Centraal Station)

Deze kantoren zijn gelegen in een stadsgebouw, in de buurt Leidseweg. Of het nou gaat om een werkplek, ingerichte kantoorkamer of kantoorruimte op maat vanaf 100 m2: alles is mogelijk in dit kantoorpand. Het kantoorgebouw is in het jaar 1993 gebouwd en beschikt over een vloeroppervlakte van maar liefst 1200 m2. Aan de Graadt van Roggenweg huren diverse ondernemers kantoorruimte. Je vindt in dit gebouw administratiekantoren, keuringsbedrijven en praktijken voor psychotherapeuten.

Huurprijzen

Een werkplek huur je in dit kantoorpand al vanaf €189,- per maand. Je huurt dan een vaste werkplek in een co-working space. Naast de vaste werkplekken is er slechts 1 afgesloten kantoorruimte beschikbaar momenteel. Dit betreft een ruimte van 20 m2. Voor deze kantoorruimte betaal je een maandelijkse huurprijs van €1350,-. Het business center bestaat in totaal uit 41 kantoren maar kent een gemiddelde bezettingsgraad van 93%.

Gratis high-speed internet en vergaderruimten

In dit kantoorpand aan de Graadt van Roggenweg maak je gebruik van vele services en voorzieningen. Hierbij kun je denken aan gratis high-speed internet maar ook vergaderruimte en print- en kopieerfaciliteiten. Dit kantoorpand kent een internationaal karakter, huidige huurders komen uit verschillende landen. Kantoorkamers zijn reeds voorzien van nieuw tapijt en nieuwe tafels.

Locatie en bereikbaarheid

Werknemers die met het openbaar vervoer reizen kunnen het beste reizen via Utrecht Centraal. Vanaf hier is het slechts 15 minuten lopen naar dit kantoorgebouw. Met de auto ben je vanaf de A2 in slechts enkele minuten op kantoor. Voor gezelligheid na werktijd kun je het beste naar de nabijgelegen buurt Lombok gaan. Hier vind je tal van restaurants en barretjes. Café de Trechter en Café Lombok zorgen in deze buurt voor de lekkerste hapjes en drankjes!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Graadt van Roggenweg?

Wil jij graag een kantoorruimte huren op deze gezellige kantoorlocatie aan de Graadt van Roggenweg? Kom dan eens langs voor een rondleiding. Dit kun je helemaal gratis inplannen, handig toch?

Kantoorruimte beschikbaar op loopafstand van Utrecht CS Graadt van Roggenweg 328-334 Utrecht Centraal Station Toplocatie!

3D Viewer Graadt van Roggenweg

Klik om te activeren

3 beoordelingen Graadt van Roggenweg

Mooie kantoorruimte op loopafstand van Utrecht Centraal!

Ook zeer gunstig geprijsd voor een werkplek in Utrecht.

Prima werkplekken vlakbij Utrecht Centraal, handig ook voor treinreizigers.

Keurig onderhouden pand, fijne ligging in het centrum, en vele voorzieningen aanwezig.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!