Kantoorruimte huren Utrecht Centraal Station, Graadt van Roggenweg 328-334

4 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Postverwerking
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Graadt van Roggenweg 328-334 in Utrecht Centraal Station

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Utrecht Centraal Station!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Graadt van Roggenweg (Centraal Station)

Deze kantoren zijn gelegen in een stadsgebouw, in de buurt Leidseweg. Of het nou gaat om een werkplek, ingerichte kantoorkamer of kantoorruimte op maat vanaf 100 m2: alles is mogelijk in dit kantoorpand. Het kantoorgebouw is in het jaar 1993 gebouwd en beschikt over een vloeroppervlakte van maar liefst 1200 m2. Aan de Graadt van Roggenweg huren diverse ondernemers kantoorruimte. Je vindt in dit gebouw administratiekantoren, keuringsbedrijven en praktijken voor psychotherapeuten. 

Huurprijzen 

Een werkplek huur je in dit kantoorpand al vanaf €189,- per maand. Je huurt dan een vaste werkplek in een co-working space. Naast de vaste werkplekken is er slechts 1 afgesloten kantoorruimte beschikbaar momenteel. Dit betreft een ruimte van 20 m2. Voor deze kantoorruimte betaal je een maandelijkse huurprijs van €1350,-. Het business center bestaat in totaal uit 41 kantoren maar kent een gemiddelde bezettingsgraad van 93%. 

Gratis high-speed internet en vergaderruimten

In dit kantoorpand aan de Graadt van Roggenweg maak je gebruik van vele services en voorzieningen. Hierbij kun je denken aan gratis high-speed internet maar ook vergaderruimte en print- en kopieerfaciliteiten. Dit kantoorpand kent een internationaal karakter, huidige huurders komen uit verschillende landen. Kantoorkamers zijn reeds voorzien van nieuw tapijt en nieuwe tafels.  

Locatie en bereikbaarheid

Werknemers die met het openbaar vervoer reizen kunnen het beste reizen via Utrecht Centraal. Vanaf hier is het slechts 15 minuten lopen naar dit kantoorgebouw. Met de auto ben je vanaf de A2 in slechts enkele minuten op kantoor. Voor gezelligheid na werktijd kun je het beste naar de nabijgelegen buurt Lombok gaan. Hier vind je tal van restaurants en barretjes. Café de Trechter en Café Lombok zorgen in deze buurt voor de lekkerste hapjes en drankjes! 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Graadt van Roggenweg?

Wil jij graag een kantoorruimte huren op deze gezellige kantoorlocatie aan de Graadt van Roggenweg? Kom dan eens langs voor een rondleiding. Dit kun je helemaal gratis inplannen, handig toch?


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Mooie kantoorruimte op loopafstand van Utrecht Centraal!

Ook zeer gunstig geprijsd voor een werkplek in Utrecht.

J

Prima werkplekken vlakbij Utrecht Centraal, handig ook voor treinreizigers.

J

Keurig onderhouden pand, fijne ligging in het centrum, en vele voorzieningen aanwezig.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Graadt van Roggenweg 328-334

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen