Kantoorruimte huren Tiel, St. Walburg 9

Voorzieningen
  • Postadres
  • Fietsenstalling
  • Pantry
  • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan St. Walburg 9 in Tiel

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Tiel!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de St. Walburg in Tiel

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Tiel, maar heb je nog geen geschikt plekje gevonden voor jouw organisatie? Dan raden we je aan om een kijkje te nemen in dit kantoorgebouw aan de St. Walburg. Hier is een leuke kantoorruimte gecreëerd waar je lekker kunt werken en voorzien is van de benodigde faciliteiten. Daarnaast is de ligging van dit kantoorpand ook zeer gunstig, het is goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Het gaat om 1 kantoorruimte met de oppervlakte van 70 m2. Voor deze kantoorkamer betaal je een maandelijks bedrag van €450,-, dit is exclusief servicekosten en BTW. De servicekosten bedragen €50,- per maand. Daarnaast zul je een borgsom betalen van €450,-. Ben jij benieuwd naar de overige huurvoorwaarden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder!

Een pantry en razendsnelle WiFi

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de St. Walburg in Tiel profiteer je ook van alle faciliteiten in dit kantoorpand. Zo is er een grote pantry aanwezig waar je in de middag een lekkere lunch kunt voorbereiden en je kunt er natuurlijk terecht voor het zetten van een lekker kopje koffie/thee. Houd jij er van om snel en efficiënt te werken? Ook dan zit je hier op de juiste locatie! Het kantoorgebouw beschikt namelijk over razendsnelle WiFi. 

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorpand, is zoals eerder aangegeven, zeer gunstig. Met de auto is het vanaf je nieuwe werkplek slechts enkele minuten rijden naar de dichtstbijzijnde oprit van de rijksweg A15. Daarnaast is er op korte loopafstand een busstation gevestigd, deze bushalte heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation van Tiel.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de St. Walburg in Tiel?

Ben jij enthousiast en zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de St. Walburg in Tiel? Wacht dan niet langer en kom een keer langs met je collega’s om de kantoorruimte te bekijken! Dit kan door middel van het inplannen van een rondleiding via onze website op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je daar hulp bij nodig? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij bij SKEPP helpen je gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan de St. Walburg in Tiel.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan St. Walburg 9

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen