Rotterdam Noord, Ungerplein 2

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Monumentaal kantoorgebouw te huur in Rotterdam

Kantoorruimte te huur in Rotterdam. In het centrum van de grootste havenstad van Europa, binnen Nederland ook wel bekend als de Maasstad, is nog steeds kantoorruimte te huur. En wel aan het Ungerplein. Het betreft een karakteristiek kantoorpand van de bekende architect J.H. van den Broek. Het kantoorpand heeft 12 verdiepingen en u huurt hier al een kantoorunit van 145 m2 voor €14.000,- per jaar!

Aantrekkelijke kantoorruimte in dit Rijksmonument

Het kantoorgebouw betreft een rijksmonument en vanaf de bovenste verdiepingen van dit kantoor heeft u een prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam. Kantoorruimte huren kan hier vanaf 145 m2 en het opleveringsniveau van de ruimte kan in overleg bepaald worden. Het pand kent een centrale ligging aan het Ungerplein en is hiermee per openbaar vervoer en auto uitstekend toegankelijk!

Een vaste lage huurprijs bij dit kantoor in Rotterdam

Kantoorruimte huren kan hier tegen een lage huurprijs, zoals hierboven genoemd. Echter, maakt u gebruik van de (gratis) diensten van SKEPP dan denken wij graag met u mee hoe wij uw huurprijs verder naar beneden kunnen krijgen.

Het Ungerplein als uw nieuwe kantoorlocatie? U kiest!

Bent u op zoek naar een kantoorruimte op maat van tenminste 100 m2 in Rotterdam? Dit kantoor is zeker de moeite waard om te bekijken. U plant hiervoor uw eigen rondleiding, eenvoudig en vrijblijvend bij SKEPP!

Kantoorruimte huren in een rijksmonument te Rotterdam Ungerplein 2 Rotterdam Noord Toplocatie!

4 beoordelingen Ungerplein

Gaaf pand!

Fraai, helaas net boven ons budget..

Helaas kun je hier pas vanaf 100m2 huren, voor de rest ziet het er namelijk goed uit en de locatie is ook gunstig

Goed bereikbaar met het openbaar vervoer en zelf ben ik altijd blij als er parkeerruimte bij een kantoorpand aanwezig is.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!