Kantoorruimte huren Rotterdam Noord, Innsbruckweg 110-140

Voorzieningen
 • Belruimte
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Opslagruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Innsbruckweg 110-140 in Rotterdam Noord

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 20 m2
  Huurprijs: € 560 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 20 m2
  Huurprijs: € 671 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 36 m2
  Huurprijs: € 1.008 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 60 m2
  Huurprijs: € 1.680 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Innsbruckweg in Rotterdam (Noord)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Rotterdam Noord, maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan de Innsbruckweg, gelegen op het industrieterrein Rotterdam Noord-West. In dit kantoorpand zijn zowel kantoorruimten als opslagruimten te huur, benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog 3 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. De kleinste kantoorkamer heeft een oppervlakte van 20 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €600,-. Huur je liever een kantoorruimte die net iets groter is? Neem dan een kijkje in de kantoorunit van 35 m2, te huur voor €1200,- per maand. De grootst beschikbare kantoorruimte heeft een oppervlakte van 60 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €1800,-. Bovenstaande prijzen zijn inclusief alle faciliteiten en services. Plan snel een rondleiding in en ontdek welk kantoor bij jouw past!

24/7 toegankelijkheid en goede beveiliging

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Innsbruckweg in Rotterdam Noord, mag je naast je werkplekken ook gebruik maken van alle andere aanwezige services en faciliteiten. Bepaal jij graag je eigen werktijden? Dan zit je hier zeker aan het goede adres, je hebt namleijk 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte. Ideaal wanneer je ’s avonds langer door wilt werken of juist in het weekend de laatste werkzaamheden wilt afronden. Daarnaast kun je jouw spullen na een dag werken met een gerust hart achterlaten in het pand, het is hier namelijk goed beveiligd. Het alarmsysteem en cameratoezicht zorgen voor een veilige omgeving.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gelegen in Rotterdam Noord-West, deze locatie is prima te bereiken met de auto. Vanaf je werkplek is het slechts enkele minuten rijden naar de opritten van verschillende rijkswegen zoals de A13 en A20. Reis je met het openbaar vervoer naar je werkplek? Op een paar minuten loopafstand bereik je de dichtstbijzijnde bushalte met een rechtstreekse verbinding naar Rotterdam Centraal Station. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Innsbruckweg in Rotterdam Noord?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Innsbruckweg in Rotterdam Noord? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen samen met jou een rondleiding in. SKEPP helpt jou bij het huren van een kantoorruimte aan de Innsbruckweg in Rotterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Innsbruckweg 110-140

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen