Kantoorruimte huren Rotterdam Noord, Graafstroomstraat 35b

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Internet
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Rotterdam, Schuttevaerweg 3 min. lopen (0,3 km)
 • Treinstation Schiedam Centrum 22 min. lopen (1,7 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Graafstroomstraat 35b in Rotterdam Noord

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 224 m2
  Huurprijs: € 1.866 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Graafstroomstraat in Rotterdam (Noord)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Rotterdam Noord? Maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan de Graafstroomstraat. Hier huur je een kantoorruimte in  een kantoorgebouw op een bedrijventerrein. Het kantoorpand is fantastisch gelegen naast de A20 gelegen en ook met het openbaar vervoer kun jij deze locatie makkelijk bereiken. Wil jij graag meer weten over deze locatie? Neem dan snel contact op met één van onze vastgoedconsultants.

Huurprijzen

Het kantoorgebouw heeft op dit moment een kantoorruimte beschikbaar met een oppervlakte van 224 m2. Voor deze kantoorunit betaal je een maandelijks bedrag van €1866,- per maand, dit is exclusief de servicekosten. De servicekosten bedragen €30,- per m2 per jaar. Naast de kantoorruimte is er ook nog een grote bedrijfsruimte van 103 m2 beschikbaar, deze is gezamenlijk of ook apart te huur voor €643,- per maand. Ben je nieuwsgierig en wil je graag een kijkje nemen? Plan dan snel een rondleiding in.

24/7 toegankelijkheid en een pantry

Het huren van een kantoorruimte aan de Graafstroomstraat in Rotterdam Noord brengt vele voordelen met zich mee, zo kun je op deze locatie je eigen werktijden bepalen. Door de 24/7 toegang kun jij zelf bepalen of je nu in het weekend of in de avond uren aan het werk gaat, ideaal en je hoeft nergens rekening mee te houden. Begin 2018 is de kantoorruimte gerenoveerd, er is destijds ook een pantry geplaatst. Dit is een fijne plek voor het zetten van een lekker kopje koffie/thee voor jezelf en jouw collega’s en je kunt er een lunch voorbereiden. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gunstig gelegen, zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij jouw werkplek makkelijk en snel. Vanaf jouw werkplek is het slechts 1 minuut rijden naar de dichtstbijzijnde oprit van de autobaan A20. De A13 en A15 zijn ook te bereiken binnen enkele minuten rijden. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte is slechts 3 minuten lopen vanaf jouw werkplek. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Graafstroomstraat in Rotterdam Noord?

Ben jij enthousiast en wil je graag de kantoorruimte huren aan de Graafstroomstraat in Rotterdam Noord? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend bij het huren van een kantoorruimte aan de Graafstroomstraat in Rotterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

I

Goede plek voor onze organisatie, top!

Huren hier al heel wat jaren met plezier.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Graafstroomstraat 35b

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen