VERHUURD
Super deal

Rotterdam Centraal Station, Weena 737

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Rotterdam Centraal Station!

Kantoorruimte huren aan het Weena (Centraal Station)

Wie wil dat nou niet: kantoorruimte huren in het grootste bedrijfsverzamelgebouw van Nederland. Het kantoorgebouw kent een oppervlakte van maar liefst 114.909 m2 en is gelegen in de buurt C.S. kwartier. Je huurt hier in het hart van het dynamische zakencentrum van Rotterdam, direct naast het centraal station. Het kantoorgebouw wordt ook wel een stad in een stad genoemd. Het betreft een duurzaam kantoorpand voorzien van energielabel A.

Huurprijzen

Een vaste werkplek huren? Dan betaal je maandelijks €330,-. En heb je meer behoefte aan een afgesloten kantoorruimte? Ook dat kan! Momenteel hebben zich al diverse advocatenkantoren, groothandels en adviesbureaus gehuisvest in dit kantoorpand. Voor meer informatie over de beschikbare kantoorruimten en huurprijzen, kun je het beste contact opnemen met onze vastgoedconsultants.

Vergaderfaciliteiten en een koffiebar

In dit kantoorpand aan de Weena in Rotterdam zijn diverse voorzieningen en services voorhanden om jouw werkdag zo aangenaam mogelijk te maken. Zo is er een gemeenschappelijke pantry aanwezig, ideaal om ’s middags een lekkere lunch te bereiden. Daarnaast zijn er voldoende vergaderfaciliteiten aanwezig in dit kantoorgebouw. Tot slot kun jij als huurder gebruik maken van de koffiebar op de begane grond. ’s Ochtends een lekker kopje koffie maakt jouw werkdag natuurlijk helemaal compleet!

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand ligt in een erg bruisende omgeving met vele horecagelegenheden rondom. Zo ligt het gezellige restaurant Lebkov & Sons op een afstand van 500 meter en kun je een lekker kopje koffie halen bij de Starbucks dat 900 meter van het kantoorpand ligt. Het kantoorpand zelf is het beste te bereiken met het openbaar vervoer. Zoals gezegd ligt het kantoorgebouw direct naast Rotterdam Centraal. Vanaf hier zijn diverse verbindingen mogelijk met andere grote steden in Nederland. Reis je met de auto naar kantoor? Dan ben je vanaf de A20, A13 en A15 in slechts enkele minuten op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Weena?

Wil jij graag een werkplek of een kantoorruimte huren in dit kantoorgebouw aan de Weena in Rotterdam? Kom dan snel een keertje langs en ontdek alle mogelijkheden. Hiervoor plan je gratis een rondleiding in.

Kantoorruimte huren naast Rotterdam Centraal Station Weena 737 Rotterdam Centraal Station Toplocatie!

5 beoordelingen Weena

Gelegen in het groothandelsgebouw, een erg goede plek direct naast het CS.

De huurprijs is misschien niet de laagste maar de service wel uitstekend. Aardige dames, mooie ingerichte kamers en erg professioneel.

Mooi pand.

Goede plek. Zakelijke en huiselijke uitstraling.

Representatieve kantoorruimte, ook ideaal om klanten te ontvangen!

In een woord: super

Nabij parkeergarage dus genoeg ruimte om de auto kwijt te kunnen. Inrichting van de kantoorruimtes zijn netjes

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!