Kantoorruimte huren Rotterdam Centraal Station, Proveniersstraat 54B

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Telefoon beantwoording
 • Belruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Proveniersstraat 54B in Rotterdam Centraal Station

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 70 m2
  Huurprijs: € 1.400 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Proveniersstraat in Rotterdam

In dit kantoorpand aan de Proveniersstraat in Rotterdam zijn nog enkele flexwerkplekken beschikbaar. Deze zeer representatieve kantoorruimte in dit kantoorpand heeft plaats voor 7 flexwerkplekken. De plekken zijn zowel geschikt voor zelfstandig ondernemers als voor bedrijven met meerdere medewerkers.

Huurprijs

De flexwerkplekken in dit pand huur je al voor €200-, per maand. Dit is een zeer aantrekkelijk aanbod voor een werkplek op deze locatie.

Nette pantry, 24/7 toegankelijk en prettige werkomstandigheden

Dit kantoorpand aan de Proveniersstraat in Rotterdam is 24/7 beschikbaar. Dat betekend dat jij je eigen werktijden kunt bepalen. Het kantoorpand beschikt over een nette pantry die voorzien is van een koffie automaat. De kantoorruimte is zeer warm aangekleed en voorzien van alle gemakken. Deze flexwerkplekken zijn volledig ingericht met hoogwaardig meubilair. Dat maakt dat jij zo snel mogelijk aan de slag kunt. Op deze werkplekken zullen jij en je medewerkers zich snel thuis voelen. Tijdens je werkzaamheden wordt je ondersteund door een razendsnel WiFi netwerk. 

Locatie en bereikbaarheid

De proveniersstraat in Rotterdam ligt vlak bij Station Rotterdam Centraal. Vanaf hier pak je gemakkelijk de trein of metro. De omgeving van dit kantoorpand kent vele gezellige horecagelegenheden waar je een zakelijke afspraak kunt plannen of even heerlijk kunt ontspannen.

Een flexwerkplek huren aan de proveniersstraat in Rotterdam?

Heb jij interesse voor een flexwerkplek in dit kantoorpand aan de proveniersstraat in Rotterdam? Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder bij vragen of het plannen van een bezichtiging.

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

H

Zeer zakelijke en warme sfeer in het kantoorpand en ook in de kantoorruimte.

Ook het meubilair dat in de prijs inbegrepen is, is een fijne binnenkomer. Hierdoor hoef je niet meer na te denken over het kopen van meubilair. De bereikbaarheid is ook goed, je kunt zo via het metrostation (of treinstation) lopend naar het pand.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Proveniersstraat 54B

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen