Kantoorruimte huren Rotterdam Airport, Innsbruckweg 150-172

5 (2 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Innsbruckweg 150-172 in Rotterdam Airport

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Rotterdam Airport!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Innsbruckweg (Airport)

De kantoorruimtes zijn verdeeld over 2 kantoorpanden die zich bevinden op bedrijventerrein Rotterdam-Noordwest. In de kantoorpanden huren momenteel verschillende bedrijven al een ruimte, denk hierbij aan een meeldistributeur en een accountantsbureau. Het pand is in 1989 gebouwd en heeft een perceeloppervlakte van 7060 m2.

Huurprijzen, kantoor Innsbruckweg, Rotterdam

Er zijn momenteel meerdere ruimtes beschikbaar. De ruimtes kunnen geheel naar de wensen van de huurder worden ingericht. Alle kantoorruimtes zijn beschikbaar met flexibele huurvoorwaarden. In overleg is veel mogelijk!

Innsbruckweg: iedere verdieping heeft eigen pantry 

De kantoorruimtes aan de Innsbruckweg in Rotterdam zijn 24/7 beschikbaar voor huurders en klanten. Daarnaast beschikt iedere verdieping over een eigen pantry en toiletgroep. Het betreft een kantoorpand met veel natuurlijk lichtinval, dit zorgt voor een prettige sfeer. De ruimtes zijn in overleg geheel naar eigen wens in te richten. Voor optimale veiligheid beschikt het kantoorpand over een alarmsysteem. 

Locatie en bereikbaarheid, Innsbruckweg, Rotterdam

De kantoorpanden aan de Innsbruckweg in Rotterdam zijn met de auto én met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Het bedrijventerrein bevindt zich midden tussen de A13 en de A20. Rotterdam Airport is slechts 5 minuten rijden en de bushalte is 2 minuten lopen. Om het gemak van deze kantoorpanden nog meer te vergroten, zijn er voldoende parkeerplekken beschikbaar. Daarnaast zijn er verschillende winkels en horecagelegenheden in een straal van 1 kilometer te vinden. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Innsbruckweg?

Wil jij graag een kijkje nemen in dit mooie kantoorpand? Plan geheel vrijblijvend een rondleiding in en bespreek de verschillende mogelijkheden!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

V

Goed bereikbaar, binnen enkele minuten bereik je het pand met zowel de auto en het openbaar vervoer.

Handig voor mij en mijn collega's en onze gasten.

W

Comfortabele werkplekken - R

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Innsbruckweg 150-172

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen