Super deal

Rotterdam Airport, Innsbruckweg 150-172

  • Bureau

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Innsbruckweg (Airport)

De kantoorruimtes zijn verdeeld over 2 kantoorpanden die zich bevinden op bedrijventerrein Rotterdam-Noordwest. In de kantoorpanden huren momenteel verschillende bedrijven al een ruimte, denk hierbij aan een meeldistributeur en een accountantsbureau. Het pand is in 1989 gebouwd en heeft een perceeloppervlakte van 7060 m2.

Huurprijzen, kantoor Innsbruckweg, Rotterdam

Er zijn momenteel meerdere ruimtes beschikbaar. De ruimtes kunnen geheel naar de wensen van de huurder worden ingericht. Alle kantoorruimtes zijn beschikbaar met flexibele huurvoorwaarden. In overleg is veel mogelijk!

Innsbruckweg: iedere verdieping heeft eigen pantry

De kantoorruimtes aan de Innsbruckweg in Rotterdam zijn 24/7 beschikbaar voor huurders en klanten. Daarnaast beschikt iedere verdieping over een eigen pantry en toiletgroep. Het betreft een kantoorpand met veel natuurlijk lichtinval, dit zorgt voor een prettige sfeer. De ruimtes zijn in overleg geheel naar eigen wens in te richten. Voor optimale veiligheid beschikt het kantoorpand over een alarmsysteem.

Locatie en bereikbaarheid, Innsbruckweg, Rotterdam

De kantoorpanden aan de Innsbruckweg in Rotterdam zijn met de auto én met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Het bedrijventerrein bevindt zich midden tussen de A13 en de A20. Rotterdam Airport is slechts 5 minuten rijden en de bushalte is 2 minuten lopen. Om het gemak van deze kantoorpanden nog meer te vergroten, zijn er voldoende parkeerplekken beschikbaar. Daarnaast zijn er verschillende winkels en horecagelegenheden in een straal van 1 kilometer te vinden.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Innsbruckweg?

Wil jij graag een kijkje nemen in dit mooie kantoorpand? Plan geheel vrijblijvend een rondleiding in en bespreek de verschillende mogelijkheden!

Kantoorruimte huren aan de Innsbruckweg in Rotterdam Innsbruckweg 150-172 Rotterdam Airport Toplocatie!

2 beoordelingen Innsbruckweg

Goed bereikbaar, binnen enkele minuten bereik je het pand met zowel de auto en het openbaar vervoer. Handig voor mij en mijn collega's en onze gasten.

Comfortabele werkplekken - R

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!