Kantoorruimte huren Rotterdam Airport, Bovendijk 153

Bereikbaarheid
  • Bushalte Rotterdam, Gilze-Rijenstraat 3 min. lopen (0,3 km)
  • Treinstation Rauher Engel 38 min. lopen (3 km)
  • Park 4 min. lopen (0,4 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Bovendijk 153 in Rotterdam Airport

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Rotterdam Airport!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Bovendijk in Rotterdam (Airport)

Wil je graag een kantoorruimte huren in Rotterdam Airport, maar heb je nog niet de geschikte locatie gevonden voor jou organisatie? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw aan de Bovendijk. Hier heb je de mogelijkheid om een werkplek te huren in een creatieve omgeving. Niet alleen de faciliteiten en voorzieningen in- en rondom het kantoorgebouw zijn goed georganiseerd, ook de locatie is ideaal. Met zowel de auto als met het openbaar vervoer bereik je makkelijk en snel jouw werkplek. Benieuwd of deze locatie geschikt is voor jou? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 4 werkplekken beschikbaar aan de Bovendijk. 2 werkplekken zijn gevestigd op de begane grond en de andere 2 werkplekken zijn te vinden op de 1e verdieping. Voor een werkplek betaal je een maandelijks bedrag van €246,-. Wanneer je een werkplek huurt maak je op deze locatie ook gebruik van flexibele huurcontracten, ideaal wanneer je niet weet hoelang je gebruik wilt maken van de kantoorkamer. Huur je liever meerdere werkplekken tegelijkertijd? Ook dat is mogelijk! Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden, wij helpen je graag verder. 

Parkeergelegenheid, gemeubileerd en 24/7 toegankelijk

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Bovendijk in Rotterdam Airport, kun je zoals eerder aangegeven naast je werkplek ook gebruik maken van alle aanwezige faciliteiten. Zo is er aan de voorzijde van het kantoorgebouw een parkeerplaats aanwezig, hier kun je makkelijk en snel jouw auto dagelijks parkeren. Daarnaast kun je in dit kantoorpand direct aan de slag, de kantoorunit is namelijk al gemeubileerd. En bepaal je graag zelf je eigen werktijden? Door de 24/7 toegankelijkheid is dit mogelijk! Of je nou ’s avonds de laatste werkzaamheden wilt afronden of in het weekend, hier maakt dat niets uit! 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is op een gunstige locatie in Rotterdam gelegen, namelijk in Rotterdam Airport. Deze locatie is makkelijk bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Verschillende rijkswegen zoals de A20, A13 en A16 zijn binnen enkele minuten te bereiken vanaf de Bovendijk. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte is op slechts 3 minuten loopafstand vanaf jouw werkplek. Deze buslijn heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation, perfect dus! 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Bovendijk in Rotterdam Airport?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Bovendijk in Rotterdam Airport? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Bovendijk in Rotterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Bovendijk 153

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen