Kantoorruimte huren Roosendaal, Scherpdeel 3-5

3 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Opslagruimte
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Fietsenstalling
  • Vergaderplek
  • Internetmogelijkheden
  • Pantry
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Scherpdeel 3-5 in Roosendaal

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Roosendaal!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Huren binnen een karakteristiek kantoorpand in Roosendaal

Het kantoorpand in Roosendaal bestaat uit drie bedrijfshallen, waarin kantoorruimte op maat beschikbaar is. Vanaf de snelweg A17 is het kantoorgebouw uitstekend toegankelijk. U kunt gebruik maken van voorzieningen, zoals een pantry en vergaderruimte.

Gecombineerde bedrijfsruimte met kantoor te huur!

Aan de Scherpdeel in Roosendaal huurt u bedrijfsruimte met bijbehorende kantoorruimte. De totale oppervlakte hiervan bestaat uit 1.900 m2 en is te huur voor €89.062,- per jaar. 

Flexibele of meerjarige huurtermijn? U kiest

Het huren van een kantoorruimte binnen dit kantoorgebouw kan op flexibele basis maar u huurt hier ook voor de lange termijn. Meerjarige huurtermijnen zorgen vaak voor een financieel voordeel qua huurprijs. Informeer over alle mogelijkheden bij SKEPP.

Maak (gratis) gebruik van de pantry en de vergaderruimte

Besluit u hier te huren, dan kunt u gebruik maken van de pantry en vergaderruimte. Het kantoorgebouw in Roosendaal is gunstig gelegen, wat de bereikbaarheid betreft. Het kantoorgebouw is gesitueerd op bedrijventerrein Borchwerf en is binnen enkele minuten toegankelijk vanaf de snelweg A17. Uw auto kunt u parkeren op eigen terrein. Voor de ov-reizigers is het belangrijk om te weten dat er bushaltes in de directe nabijheid zijn. Met de lijnbus is de reis van of naar het NS-station Roosendaal nog geen tien minuten. 

Plan 24/7 uw rondleiding bij dit kantoor in Roosendaal

Dus bent u op zoek naar een kantoorruimte op maat (>110 m2)? Zoek dan niet verder en plan uw eigen rondleiding in bij SKEPP! Ook het annuleren van een rondleiding kan 24/7 geheel gratis.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

Prima als je een simpel kantoor en wat opslagruimte nodig heb.t

L

niet geschikt voor de hippe, eigentijdse ondernemingen.

Een beetje ene verouderd kantoorpand vind ik.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Scherpdeel 3-5

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen