Roosendaal, Scherpdeel 3-5

3 (2)

Huren binnen een karakteristiek kantoorpand in Roosendaal

Het kantoorpand in Roosendaal bestaat uit drie bedrijfshallen, waarin kantoorruimte op maat beschikbaar is. Vanaf de snelweg A17 is het kantoorgebouw uitstekend toegankelijk. U kunt gebruik maken van voorzieningen, zoals een pantry en vergaderruimte.

Gecombineerde bedrijfsruimte met kantoor te huur!

Aan de Scherpdeel in Roosendaal huurt u bedrijfsruimte met bijbehorende kantoorruimte. De totale oppervlakte hiervan bestaat uit 1.900 m2 en is te huur voor €89.062,- per jaar.

Flexibele of meerjarige huurtermijn? U kiest

Het huren van een kantoorruimte binnen dit kantoorgebouw kan op flexibele basis maar u huurt hier ook voor de lange termijn. Meerjarige huurtermijnen zorgen vaak voor een financieel voordeel qua huurprijs. Informeer over alle mogelijkheden bij SKEPP.

Maak (gratis) gebruik van de pantry en de vergaderruimte

Besluit u hier te huren, dan kunt u gebruik maken van de pantry en vergaderruimte. Het kantoorgebouw in Roosendaal is gunstig gelegen, wat de bereikbaarheid betreft. Het kantoorgebouw is gesitueerd op bedrijventerrein Borchwerf en is binnen enkele minuten toegankelijk vanaf de snelweg A17. Uw auto kunt u parkeren op eigen terrein. Voor de ov-reizigers is het belangrijk om te weten dat er bushaltes in de directe nabijheid zijn. Met de lijnbus is de reis van of naar het NS-station Roosendaal nog geen tien minuten.

Plan 24/7 uw rondleiding bij dit kantoor in Roosendaal

Dus bent u op zoek naar een kantoorruimte op maat (>110 m2)? Zoek dan niet verder en plan uw eigen rondleiding in bij SKEPP! Ook het annuleren van een rondleiding kan 24/7 geheel gratis.

2 beoordelingen Scherpdeel

Prima als je een simpel kantoor en wat opslagruimte nodig heb.t

niet geschikt voor de hippe, eigentijdse ondernemingen. Een beetje ene verouderd kantoorpand vind ik.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!