Super deal

Roermond, Westhoven 7

6042NV Roermond

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Westhoven in Roermond

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Westhoven in Roermond? In dit kantoorpand aan de Westhoven maak je, naast het gemak van een eigen kantoor, gebruik van een hele rits aan luxe voorzieningen als bars, lounges en vergaderruimte. Het betreft een kantoorgebouw uit het jaar 1996 met een totale gebruiksoppervlakte van 6404 m2. Dit kantoorpand is gelegen in de buurt De Wijher.

Huurprijzen

In dit kantoorpand aan de Westhoven in Roermond huur je zowel kantoorruimten als (flex)werkplekken. Momenteel zijn er diverse kantoorruimten van circa 17 m2 beschikbaar voor de verhuur. Voor deze ruimte betaal je een maandelijkse huurprijs van €400,- inclusief een ruim aanbod van services. Ook vele andere metrages zijn realiseerbaar, vraag onze vastgoedconsultants naar de mogelijkheden. Toch liever een werkplek huren? Voor een flexwerkplek betaal je maandelijks €175,-, terwijl een vaste werkplek al te huur is voor €295,-.

Een vergaderruimte, fitness en lounges

Dit kantoorpand aan de Westhoven in Roermond beschikt over meer dan de standaard voorzieningen en faciliteiten. Er is namelijk een fitnessruimte aanwezig waar jij na werktijd terecht kunt om te sporten. Verder beschikt het kantoorpand over een vergaderruimte en worden er regelmatig netwerkborrels georganiseerd in de bar en lounges. En is het tijd voor wat ontspanning tussen de werkzaamheden door? Bezoek dan de speciaal ingerichte gameroom. Bovendien staan in dit kantoorpand de receptionisten altijd voor je klaar, is er een printservice en is er ruimte om jouw auto te parkeren. Luxe toch?

Locatie en bereikbaarheid

Ook over de locatie en bereikbaarheid van dit kantoorpand heb jij als huurder niets te klagen. Het dichtstbijzijnde treinstation is Roermond. Dit station ligt op een afstand van 2,1 kilometer. Vanaf hier is het ook mogelijk om de bus te pakken richting bushalte Jagerstraat. Vanaf deze bushalte is het slechts 3 minuten lopen naar kantoor. Met de auto bereik je het kantoorpand vanaf de A73 het gemakkelijkst. De omgeving van het kantoorpand is erg gezellig doordat vele restaurants en barretjes nabij liggen. Zo kun je na werktijd gezellig een drankje doen bij Café King George.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Westhoven in Roermond?

Een prachtig kantoor op een goed bereikbare locatie aan de Westhoven in Roermond met luxe voorzieningen, wat wil je nog meer? Plan daarom vandaag nog een rondleiding in om het kantoorpand met eigen ogen te bekijken. Deze rondleiding is gratis en geheel vrijblijvend. SKEPP helpt jou bij het huren van een kantoorruimte aan de Westhoven.

Kantoorruimte huren in Roermond met bars en lounges Westhoven 7 Roermond Toplocatie!

2 beoordelingen Westhoven

Vet pand!!

Hopelijk zijn hier snel weer werkplekken te huur

Goede faciliteiten!!

Ook voor de nodige ontspanning tijdens en na werktijd, leuke pingpongtafel e.d.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!