Kantoorruimte huren Roermond, Kapellerpoort 1

4 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Lift
  • Gratis WiFi
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Vergaderplek
  • Internetmogelijkheden
  • Lunchvoorziening
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kapellerpoort 1 in Roermond

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Roermond!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Kapellerpoort in Roermond

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Kapellerpoort in Roermond? Dit opvallende kantoorpand is gelegen in het centrum met een goede bereikbaarheid en zeer lage huurprijzen. Het kantoorgebouw is gebouwd in 1995 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 7400 m2 wat is verdeeld over 4 bouwlagen. Kantoorruimten zijn hier te huur van verschillende metrages. Je huurt hier een kantoorruimte in het bruisende hart van Roermond, op loopafstand van winkels en restaurants. Ontspanning en werken liggen hier dicht bij elkaar.

Huurprijzen

Op deze locatie is er de mogelijkheid tot het huren van kantoorkamers en kantoorruimten op maat. Op dit moment zijn er alleen kantoorruimten beschikbaar. Één kantoorruimte van 150 m2 en een kantoorruimte van 200 m2. Voor de mooie ruime ruimte van 150 m2 betaal je een maandelijks bedrag van €1812,-. Voor de grootste ruimte betaal je €2416,- per maand. Let op; deze prijzen zijn exclusief service kosten.

Parkeerplaatsen en vergaderruimten met catering

Dit kantoorgebouw aan de Kapellerpoort in Roermond beschikt over vele voorzieningen en faciliteiten. Zo is er aan de achterkant van het pand een parkeerplaats aanwezig waar jij voor een laag bedrag per maand gebruik van kunt maken. Verder in het gebouw zijn er vergaderruimten aanwezig waar je gebruik kunt maken van catering, zijn er 2 liftinstallaties, is er 24/7 toegankelijkheid en glasvezel. 

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder werd genoemd, beschikt dit kantoorpand over een uitstekende bereikbaarheid. Er ligt een busstation voor de deur, het treinstation is met het openbaar vervoer binnen 5 minuten te bereiken en binnen 5 minuten rijden bereikt je de snelweg A73. Naar je werk gaan, is nog nooit zo makkelijk geweest! Naast de goede bereikbaarheid zijn er ook vele cafés, restaurants, supermarkten en andere winkels in de nabije omgeving. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kapellerpoort?

Ben jij enthousiast geworden over de grote kantoorruimten, vele voorzieningen en top locatie aan de Kapellerpoort in Roermond? Twijfel dan niet langer en plan een rondleiding in om deze locatie met eigen ogen te bekijken. Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder, gratis en geheel vrijblijvend.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

E

Jammer dat het allemaal lege ruimten zijn...

denk dat je hier een heel tof kantoorpand van kunt maken!

I

Goede huurprijzen en een top locatie qua bereikbaarheid

F

Top voorzienignen zoals een grote keuken en een receptie desk.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kapellerpoort 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen