VERHUURD

Roermond, Kapellerpoort 1

4 (3)
  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Roermond!

Kantoorruimte huren aan de Kapellerpoort in Roermond

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Kapellerpoort in Roermond? Dit opvallende kantoorpand is gelegen in het centrum met een goede bereikbaarheid en zeer lage huurprijzen. Het kantoorgebouw is gebouwd in 1995 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 7400 m2 wat is verdeeld over 4 bouwlagen. Kantoorruimten zijn hier te huur van verschillende metrages. Je huurt hier een kantoorruimte in het bruisende hart van Roermond, op loopafstand van winkels en restaurants. Ontspanning en werken liggen hier dicht bij elkaar.

Huurprijzen

Op deze locatie is er de mogelijkheid tot het huren van kantoorkamers en kantoorruimten op maat. Op dit moment zijn er alleen kantoorruimten beschikbaar. Één kantoorruimte van 150 m2 en een kantoorruimte van 200 m2. Voor de mooie ruime ruimte van 150 m2 betaal je een maandelijks bedrag van €1812,-. Voor de grootste ruimte betaal je €2416,- per maand. Let op; deze prijzen zijn exclusief service kosten.

Parkeerplaatsen en vergaderruimten met catering

Dit kantoorgebouw aan de Kapellerpoort in Roermond beschikt over vele voorzieningen en faciliteiten. Zo is er aan de achterkant van het pand een parkeerplaats aanwezig waar jij voor een laag bedrag per maand gebruik van kunt maken. Verder in het gebouw zijn er vergaderruimten aanwezig waar je gebruik kunt maken van catering, zijn er 2 liftinstallaties, is er 24/7 toegankelijkheid en glasvezel.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder werd genoemd, beschikt dit kantoorpand over een uitstekende bereikbaarheid. Er ligt een busstation voor de deur, het treinstation is met het openbaar vervoer binnen 5 minuten te bereiken en binnen 5 minuten rijden bereikt je de snelweg A73. Naar je werk gaan, is nog nooit zo makkelijk geweest! Naast de goede bereikbaarheid zijn er ook vele cafés, restaurants, supermarkten en andere winkels in de nabije omgeving.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kapellerpoort?

Ben jij enthousiast geworden over de grote kantoorruimten, vele voorzieningen en top locatie aan de Kapellerpoort in Roermond? Twijfel dan niet langer en plan een rondleiding in om deze locatie met eigen ogen te bekijken. Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder, gratis en geheel vrijblijvend.

3 beoordelingen Kapellerpoort

Jammer dat het allemaal lege ruimten zijn...

denk dat je hier een heel tof kantoorpand van kunt maken!

Goede huurprijzen en een top locatie qua bereikbaarheid

Top voorzienignen zoals een grote keuken en een receptie desk.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!