Super deal

Rijswijk, Veraartlaan 12

5 (1)
  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 175 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Veraartlaan in Rijswijk

Wil je graag een kantoorruimte huren aan de Veraartlaan in Rijswijk? Wacht dan niet langer en kom een kijkje nemen in dit gave kantoorgebouw. Het pand is gebouwd in het jaar 1977 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 4591 m2. Buiten de goede bereikbaarheid en ruim aanbod van kantoorkamers om heeft het aan de binnenkant een prachtige uitstraling. Gecreëerd door rustige kleuren en het moderne interieur.

Huurprijzen

Je hebt hier de mogelijkheid om een kantoorkamer vanaf 10 m2 te huren. Je betaald hier een maandelijks bedrag van €175,- voor. Ook zijn er ruimten met een oppervlakte van 15 m2 voor €215,- in de maand en units voor €285,- in de maand met een oppervlakte van 20 m2. Door verschillende ruimten van 20 m2 samen te voegen is het ook mogelijk om een grotere oppervlakte te huren.

Royale entree, pantry en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Veraartlaan in Rijswijk is het een perfecte locatie om gasten te ontvangen. Door de royale entree, die is gecreëerd door de ruime opzet en gezellige zitjes geeft een goede eerste indruk af. Ook is het hier erg makkelijk om je auto te parkeren. Naast het kantoorgebouw is er aan ruim aanbod van maar liefst 81 parkeerplaatsen, waar jij en jou eventuele gast optimaal gebruik van kunnen maken. Een goed afgewerkte pantry is ook aanwezig in het gebouw. Koffie/thee zijn hier te verkrijgen en het is een handig plekje om ’s middags je lunch voor te bereiden.

Locatie en bereikbaarheid

De bereikbaarheid van het pand is met zowel eigen vervoer als met het openbaar vervoer prima. Verschillende opritten van snelwegen zoals de A5, A12 en A13 zijn binnen minder dan 5 minuten te bereiken. Mocht je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek willen reizen kost het je slechts 2 minuten lopen van de bushalte Rijswijk, Verrijn Stuartlaan. Een lekker kopje koffie drinken kan in de buurt en er zijn ook wacht restaurantjes, waaronder de Mc Donald’s.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Veraartlaan in Rijswijk?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Veraartlaan in Rijswijk? Twijfel niet en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in, gratis en geheel vrijblijvend.

1 beoordelingen Veraartlaan

Mooi pand ook om klanten uit te nodigen

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!