Kantoorruimte huren Rijswijk, Treubstraat 1

Voorzieningen
  • Internet
  • KVK-inschrijving
  • Postadres
Bereikbaarheid
  • Bushalte Rijswijk, De Bruyn Kopsstraat 4 min. lopen (0,3 km)
  • Metrostation Rijswijk, Handelskade 3 min. lopen (0,2 km)
  • Treinstation Rijswijk 17 min. lopen (1,3 km)
  • Park 9 min. lopen (0,7 km)
  • Sportschool 2 min. lopen (0,1 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Treubstraat 1 in Rijswijk

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Rijswijk!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Treubstraat (Rijswijk)

Dit moderne kantoorpand is gelegen op bedrijventerrein ‘Plaspoelpolder’. Dit is een modern bedrijventerrein in het hart van de Randstad. Dit kantoorpand is gebouwd in 1980 en heeft een totale oppervlakte van 3755 m2. Er zijn reeds verschillende bedrijven die een kantoorruimte huren, waaronder een pensioenbeheerbedrijf en een kantoormeubelhandelaar. 

Huurprijzen, kantoor Treubstraat, Rijswijk

Dit kantoorpand aan de Treubstraat in Rijswijk is een erg populair kantoorpand. Echter, momenteel zijn er nog diverse kantoorruimten beschikbaar. De kantoorruimten variëren van 15 m2 tot 156 m2. Neem snel een kijkje!

Treubstraat: parkeren op eigen terrein

Het betreft een groot gebouw met verschillende faciliteiten. Zo zijn de kantoorruimtes 24/7 toegankelijk en beschikt het gebouw over een eigen parkeergarage. Daarnaast zijn er voldoende parkeerplaatsen in de directe omgeving. Er zijn 2 personenliften aanwezig en er is een algemene vergaderruimte. Iedere verdieping beschikt over een eigen pantry en er is een snelle WiFi-verbinding door het gehele gebouw. Alle kantoorruimtes beschikken over een mechanische ventilatie die tevens koelt in de zomer. Het zijn lichte ruimtes waarvan alle ramen open kunnen. 

Locatie en bereikbaarheid, Treubstraat, Rijswijk

De Treubstraat in Rijswijk is zeer goed te bereiken. Op circa 5 minuten lopen is een tramstation gelegen met een directe verbinding met Den Haag Centraal. Ook ligt het kantoorpand vlakbij op- en afritten van de A4 en de A13. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers op eigen terrein en in de directe omgeving. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Treubstraat?

Ben jij benieuwt naar de verschillende mogelijkheden en wil je hier graag meer informatie over? Plan geheel vrijblijvend een rondleiding in en kom zelf kijken!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Treubstraat 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen