Kantoorruimte huren Rijswijk, Lange Kleiweg 52

Bereikbaarheid
  • Bushalte Rijswijk, Polakweg 4 min. lopen (0,3 km)
  • Metrostation Rijswijk, Volmerlaan 5 min. lopen (0,4 km)
  • Treinstation Rijswijk 11 min. lopen (0,9 km)
  • Sportschool 8 min. lopen (0,7 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Lange Kleiweg 52 in Rijswijk

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Rijswijk!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Lange Kleiweg in Rijswijk?

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Lange Kleiweg in Rijswijk? Dan is dit pand helemaal wat voor jou. Het kantoorpand is gebouwd in 2001 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 4734 m2. Op deze ideale locatie staat een kantorencomplex genaamd ‘Seven Cities’. Je huurt in dit pand all-in kantoorruimten, denk hierbij aan schoonmaakkosten en servicekosten. 

Huurprijzen

Wanneer je hier een kantoorruimte wil huren heb je hier de mogelijkheid om kleine units voor bijvoorbeeld 2 personen te huren, maar ook voor bijvoorbeeld voor 15 personen. Per werkplek betaal je een maandprijs vanaf €230,- per maand. Hoe meer werkplekken je huurt hoe goedkoper de maandelijkse huurprijs per maand zal worden. De prijzen zijn inclusief gas, water en licht, schoonmaakkosten en servicekosten (waaronder meubilair).

Vergaderruimten en parkeergelegenheid

Aan de Lange Kleiweg in Rijswijk heb je niet alleen de beschikking tot je kantoorkamer, maar ook tot vele andere voorzieningen en services. Zo zijn er vergaderruimten aanwezig, handig wanneer je een bespreking hebt of een presentatie wil houden. Ook is er de mogelijkheid om bij het gebouw je auto te parkeren. Voor een maandelijks bedrag van maar €39,- ben je verzekerd van een parkeerplaats. Verder is er razend snelle WiFi aanwezig en is er een gezamenlijke koelkast waar jij je lunch lekker koel in kunt bewaren.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het pand heeft een goede ligging en is daardoor met zowel het openbaar vervoer als met eigen vervoer prima bereikbaar. Het dichtstbijzijnde treinstation, Rijswijk is binnen een loopafstand van 10 minuten bereikbaar, waar tevens ook opstapplekken zijn om te reizen met de bus. Mocht je met de auto naar je werkplek willen afreizen kost je het slechts gemiddeld zo’n 5 minuten om van verschillende snelwegen zoals de A4 en A13 te komen. In de nabije omgeving zijn er verschillende koffiebarretjes en restaurants waar je een heerlijk hapje kunt eten. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Lange Kleiweg in Rijswijk?

Ben jij enthousiast geworden over het huren van een kantoorruimte aan de Lange Kleiweg in Rijswijk? Wacht dan niet langer en kom de units met eigen ogen bekijken. Wanneer je contact opneemt met onze vastgoedconsultants helpen wij je verder met al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Gratis en geheel vrijblijvend!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Lange Kleiweg 52

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen