Rijswijk, Braillelaan 9

Kantoorruimte huren aan de Braillelaan (Broekpolder)

Dit opvallende, witte kantoorgebouw dat gebouwd is in 1992, heeft een zeer opvallende ligging. Op de zichtlocatie aan de aansluiting van de snelwegen A4 en A13 valt dit kantoorpand goed op. In 2011 is het kantoorpand grondig gerenoveerd waardoor je hier nu moderne kantoorruimten huurt.

Huurprijzen, kantoor Braillelaan, Rijswijk

De totale gebruiksoppervlakte van dit kantoorpand bedraagt 2773 m2. Kantoorruimte op maat is te huur vanaf 289 m2. De huurprijs is in overleg, deze is namelijk afhankelijk van het aantal m2 en de huurtermijn. Hiervoor kun je dus het beste contact opnemen met onze vastgoedconsultants, zij zullen je gratis helpen.

Braillelaan: vergaderruimte en loungeruimte

Bestaat jouw werkdag over het algemeen uit vele vergaderingen? Dan zit je hier aan het juiste adres. Het kantoorpand beschikt namelijk over diverse vergaderruimten. En heb je na deze vergadering zin om even heerlijk te ontspannen? Dan kun je plaatsnemen in de aanwezige loungeruimte. Deze plek is overigens ook geschikt voor het houden van informele vergaderingen. Dit zijn allemaal bijkomende voordelen, naast het gemak van een eigen kantoorruimte!

Locatie en bereikbaarheid, Braillelaan, Rijswijk

De locatie van het kantoorpand is zeer ideaal. Het dichtstbijzijnde treinstation is Rijswijk en ligt op een afstand van 2,8 kilometer. Daarnaast ben je met de auto vanaf zowel de A4 als de A13 in slechts 3 minuten rijden op kantoor. Bovendien liggen op loopafstand van het kantoorpand diverse horecagelegenheden. Ideaal als jij een keer buiten de deur wilt lunchen of na werktijd met collega’s ergens een hapje wilt eten.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Braillelaan?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Braillelaan in Rijswijk? Kom dan gezellig een keertje langs om te kijken welke ruimte het meest geschikt is voor jouw onderneming. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!