Kantoorruimte huren Leiderdorp, Zijldijk 24b

4 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Sociaal hart
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Zijldijk 24b in Leiderdorp

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 360 m2
  Huurprijs: € 2.550 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Zijldijk in Leiderdorp

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Zijldijk in Leiderdorp? Dit is een keurig en goed ogend solitair kantoorgebouw in Leiderdorp voorzien van separaat te huren kantoorruimte. Het pand is gebouwd in 1985 en heeft een mooie ligging aan het water. Het kantoorgebouw heeft een totale gebruiksoppervlakte van 1422 m2 wat is verdeeld over 3 bouwlagen

Huurprijzen

De te huren oppervlakte binnen dit kantoorpand is 1.722 m2 maar deelverhuur is al mogelijk vanaf 360 m2. Wil minder kantoorruimte huren? Laat het ons dan weten, dan gaan we kijken of er nog een andere maatwerk oplossing mogelijk is. Wij helpen je graag om jouw ideale bedrijfshuisvesting in Leiderdorp te vinden! Het huurtarief voor dit kantoorpand bedraagt slechts €85,- per m2 per jaar! De bedrijfsruimte is te huren voor €55,- per m2 per jaar. Voor de ruimte van 360 m2 kun je dus huren voor een maandelijks bedrag van €2550,-.

Parkeerplekken, een pantry en een receptie

In dit kantoorpand aan de Zijldijk in Leiderdorp huur je een kantoorruimte onder goede omstandigheden. Het kantoorpand is namelijk voor zien van goede voorzieningen en services. Zo hoef je namelijk nooit druk te maken of je op het terrein kunt parkeren. Er zijn namelijk 60 parkeerplakken naast het gebouwgelegen, ideaal wanneer je met de auto naar je werkplek wilt afreizen. In het pand is er verder een receptie te vinden, snelle WiFi, een goede klimaatinstallatie en een pantry. Een pantry is handig om in de middag je eigen lunch lekker zelf vers voor te bereiden. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. De snelwegen A4, A44 en A12 zijn binnen een klein kwartier bereikbaar vanaf het kantoor gezien. De bushalte Leiderdorp, Touwbaan is slechts 4 minuten lopen. Deze lijn is aangesloten op het station Leiden Centraal en brengt je hier binnen 5 minuten heen. Het pand is gelegen aan het water. Heerlijk om langs te lopen wanneer je een frisse neus in de middag wilt halten.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Zijldijk in Leiderdorp?

Je bent dus opzoek naar een kantoorruimte aan de Zijldijk in Leiderdorp. Profiteer dan bij dit pand van de lage huurprijzen en goede kwaliteit. Neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag verder en plannen een rondleiding voor je in op het met eigen ogen te kunnen ervaren.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Y

Ben benieuwd hoe de kantoorruimtes eruit zien!

Leuke locatie wel in Leiden, goed bereikbaar vooral

G

Leuke locatie aan het water.

Mooie entree, leuke bouwstijl

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Zijldijk 24b

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen