Kantoorruimte huren Leiderdorp, Touwbaan 38

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Telefoon beantwoording
 • Lift
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Touwbaan 38 in Leiderdorp

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Leiderdorp!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Touwbaan in Leiderdorp

Ben jij op zoek naar een geschikte kantoorruimte aan de Touwbaan in Leiderdorp? Dan hebben wij hier een perfecte het perfecte kantoorgebouw voor jou. Het kantoorpand is gebouwd in 1984 gebouwd, maar er heeft een ontzettend grote renovatie plaatsgevonden. Er is een strakke entree en de kantoorruimten zijn gemoderniseerd. Je huurt hier een kantoorruimte in een kantoorgebouw dat af is. Nieuwsgierig? Plan een rondleiding in en bekijk het met eigen ogen!

Huurprijzen

Op deze locatie heb je de mogelijkheid om kantoorruimten, werkplekken en werkboxen te huren. Op dit moment zijn er meerdere kantoorunits beschikbaar voor de verhuur, waaronder een oppervlakte van 23 m2. Je betaald hier een maandelijks bedrag van €540,- voor. Ben je op zoek naar meer ruimte voor je onderneming? Neem een kijkje in de kantoorkamer van 99 m2, te huur voor €2290,- per maand. Meer geïnteresseerd in een flexibele werkplek? Deze kun je huren in een co-working space voor een maandelijks bedrag van €250,-. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Vergaderruimte, 24/7 toegankelijkheid en belhokjes

Met het huren van een kantoorruimte aan de touwbaan in Leiderdorp maar je naast je kantoorruimte ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Waaronder de vergaderruimten, deze zijn ideaal voor gesprekken met je collega’s of makkelijk te gebruiken wanneer een klant langs komt. Werk je vaak ’s avonds door of werk je liever in het weekend door? Door de 24/7 toegankelijkheid heb je de mogelijkheid om op ieder gewenst moment van de dag van de week gebruik te maken van jouw werkplek. Voer je soms privé gesprekken? Maak gebruik van de aanwezige belhokjes, ideaal!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een prettige locatie om te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Verschillende op- en afritten liggen op een korte rijafstand van gemiddeld 10 minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? Dat kan hier ook heel gemakkelijk! Er is een bushalte in dezelfde straat, via deze buslijn kun je makkelijk reizen naar het Centraal Station van Leiden.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Touwbaan in Leiderdorp?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Touwbaan in Leiderdorp? Wacht dan niet langer en neem contact top met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wie weet huur jij straks een kantoorruimte aan de Touwbaan in Leiderdorp.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Touwbaan 38

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen