Kantoorruimte huren Leiderdorp, Elisabethhof 21-23

Voorzieningen
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Elisabethhof 21-23 in Leiderdorp

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 169 m2
  Huurprijs: € 1.690 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 278 m2
  Huurprijs: € 2.780 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 328 m2
  Huurprijs: € 3.280 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 610 m2
  Huurprijs: € 6.100 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Elisabethhof in Leiderdorp

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Elisabethhof in Leiderdorp? Dat kan bij ons. Dit kantoorpand ligt vlak bij de A4 en in de buurt van het meubelplein Leiderdorp, heeft een gebruiksoppervlakte van 4448 m2. Met de centrale ligging in een levendige omgeving is dit een toplocatie. Het pand is voorzien van een fraaie afwerking, een entree met natuursteen, airconditioning en een prachtig aangelegde gemeenschappelijke binnentuin met vijverpartij, waardoor dit moderne kantoorgebouw van alle gemakken voorzien.

Huurprijzen

Aan de Elisabethhof zijn verschillende kantoorruimte te huur. Zo heb je een kantoorunit van 169 m2 al vanaf €2.037,- per maand. Toch meer ruimte nodig? Geen probleem, want er zijn meerdere grote kantoorruimten beschikbaar. De grootste van 610 m2 heb je voor een maandelijkse vergoeding van €7.373,-.

Pantry, schoonmaak en 24/7 toegang

Huur een kantoorruimte aan de Elisabethhof in Leiderdorp. Bij jouw toekomstige kantoor in Leiderdorp aan de Elisabethhof krijg je toegang tot een pantry en de schoonmaak van de kantoorkamer is tevens bij de huurprijs inbegrepen. Zo start je de werkweek helemaal fris aan een schoon bureau. Moet je ’s avonds langer doorwerken? Geen probleem, je hebt namelijk 24/7 toegang tot je werkplek. Een stichting en een marketing & sales bedrijf gingen je al voor door hier te huren.

Locatie en bereikbaarheid

Dankzij de ligging vlakbij de A4 is jouw werkplek aan de Elisabethhof uitstekend bereikbaar met de auto. Aan de voorzijde van het kantoorgebouw heb je de mogelijkheid om je auto gratis te parkeren op één van de vele parkeerplaatsen. Ook met het openbare vervoer naar kantoor gaan is geen probleem. De dichtbijzijnde bushalte is nog geen 2 minuten lopen. De bus brengt je gemakkelijk van je kantoorruimte naar zowel Centraal Station Leiden als NS Station Lammerschans.

Met je collega’s kun je na werktijd fijn een hapje gaan eten bij bijvoorbeeld Show Pain, die gevestigd is op het Meubelplein. Dit is maar een kleine 4 minuten lopen of zelfs 1 minuut rijden! Of ga op een zomerse dag een McFlurry halen bij de McDrive. Leuke dingen scoren voor het kantoor of voor thuis? Zoals eerder vermeld is het Meubelplein praktisch om de hoek.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Elisabethhof in Leiderdorp?

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Elisabethhof in Leiderdorp? Plan dan eenvoudig een rondleiding in via SKEPP, helemaal gratis en vrijblijvend. Toch nog behoefte aan meer informatie of wil je een persoonlijk advies gebaseerd op jouw wensen? Neem dan contact op met een van onze vastgoedconsultants, zij helpen je graag!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Elisabethhof 21-23

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen