Kantoorruimte huren Houten, Hoofdveste 2

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Hoofdveste 2 in Houten

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 19 m2
  Huurprijs: € 548 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 25 m2
  Huurprijs: € 720 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 30 m2
  Huurprijs: € 865 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 58 m2
  Huurprijs: € 1.673 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Hoofdveste in Houten

Ben je op zoek naar een kantoorruimte in Houten, maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan de Hoofdveste. Je hebt hier de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren in een kantoorpand waar de services en faciliteiten goed zijn georganiseerd en ook de locatie is makkelijk te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Benieuwd hoe deze locatie er uit ziet? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op deze locatie is het mogelijk om een kantoorruimte te huren, maar ook werkboxen. Hier bieden ze flexibele kantoorruimten, ideaal wanneer jij met jouw organisatie wilt groeien op dezelfde locatie. Tot wel 250 m2 huur jij een gemeubileerde kantoorruimte. Huur je liever een studio? Dit is ideaal voor mensen die extra ruimte nodig hebben als werkplaats, bijvoorbeeld als meubelmaker of fotograaf. In dit kantoorpand vindt je altijd de juiste ruimte die pas bij jouw werkzaamheden. Nieuwsgierig wat alle mogelijkheden zijn? Naast het huren van een kantoorruimte op zoek naar een opslagruimte, ook deze zijn te huur vanaf 10 m2. Vraag het onze vastgoedconsultants.

Locatiemanager, schoonmaak service en 24/7 toegankelijk

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Hoofdveste in Houten werk je in een kantoorgebouw waar alles goed is gefaciliteerd. Dit komt onder andere door de aanwezige locatiemanager. Zij zullen dagelijks aanwezig zijn om jullie wensen uit te voeren. Daarnaast hoef je ook niet achter het schoonmaken aan, ook dit wordt geregeld voor jou wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Hoofdveste. Daarnaast bepaal jij zelf wanneer je gebruik maakt van jouw kantoorruimte, je hebt namelijk 24/7 toegang!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gevestigd op het bedrijventerrein van Houten, deze locatie is goed te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde, de A27, ligt naast het kantoorgebouw en ook de A12 is slechts een paar minuten rijden. Reis je liever met het openbaar vervoer? De bushalte ‘Rondeel/De Veste’ vind je om de hoek, met een directe verbinding naar het treinstation van Houten.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Hoofdveste in Houten?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om op deze locatie jouw organisatie te vestigen? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je hier hulp bij nodig en wil je meer weten over deze locatie? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder bij het huren van een kantoorruimte aan de Hoofdveste in Houten.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Hoofdveste 2

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen