Kantoorruimte huren Groningen Centrum, Ubbo Emmiussingel 19

4 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Airconditioning
  • Gratis WiFi
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Koffie/thee
  • Fietsenstalling
  • Sociaal hart
  • Vergaderplek
  • Internetmogelijkheden
  • Pantry
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Ubbo Emmiussingel 19 in Groningen Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Groningen Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte vanaf 269 m2 beschikbaar in dit herenhuis te Groningen

Zoekt u een plek in Groningen om uw onderneming te vestigen? Deze monumentale villa is enkele jaren geleden nog volledig gerevitaliseerd en gerenoveerd. Het stadscentrum, het Centraal Station en het Groninger Museum liggen op loopafstand. Een fijne locatie om te werken!

Wees er snel bij: nog maar 1 kantoorruimte beschikbaar voor verhuur!

Het kantoorpand is een populaire plek om te werken, dat blijkt uit het feit dat er nog maar 1 kantoorruimte beschikbaar is voor verhuur. Vele huurders gingen u dus voor. Het gaat om een kantoorruimte op maat van 269 m2 of 297 m2 binnen dit kantoorgebouw.

Voordelig huren in Groningen: slechts €125,- per m2 per jaar in dit kantoor

Ziet u het zitten om hier te huren? De huurprijs zal u hier niet in afremmen. U betaalt een prijs vanaf €125,- per m2 per jaar voor het huren van een kantoorruimte. U huurt hier in principe minimaal 1 jaar. Als u liever flexibel wilt huren, dan is dit in overleg bespreekbaar.

Hoogwaardige voorzieningen aanwezig in het kantoorgebouw in Groningen

Naast een eigen kantoorruimte, maakt u uiteraard ook gebruik van de aanwezige voorzieningen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een pantry. Ook is er een ingericht parkeerterrein, waar u uw auto kunt parkeren.

Een kijkje nemen op uw nieuwe werklocatie? Plan direct een rondleiding in!

Ziet u het menu, rechts op de pagina? Daar plant u gratis (!) een rondleiding in. Dit kan 24/7 op het moment dat het u uitkomt. Uiteraard is het ook mogelijk om contact op te nemen met één van de vastgoedconsultants van SKEPP.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

R

Gaaf deze monumentale villa in Groningen, toffe ruimte om een werkplek te huren!

J

Originele plek om te werken, tegen relatief lage prijzen

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Ubbo Emmiussingel 19

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen