VERHUURD
Super deal

Groningen Centrum, Energieweg 11A

4 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Groningen Centrum!

Kantoorruimte huren aan de Energieweg (Schilders- en Zeeheldenwijk)

Je huurt in dit kantoorpand een multifunctionele werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat. Het betreft een kantoorpand uit het jaar 1970 dat een totale gebruiksoppervlakte heeft van 460 m2. Diverse bedrijven huren al een kantoorruimte in dit fraaie kantoorgebouw, denk hierbij aan organisatieadviesbureaus en detailhandels.

Huurprijzen, kantoor Energieweg, Groningen

Binnen dit kantoorpand is er de mogelijkheid om flexibel kantoorruimte te huren. Je huurt hier voor de lange termijn, iets dat financieel voordeel op kan leveren. Ben jij op zoek naar kantoorruimte voor de korte termijn? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Energieweg: WiFi, een vergaderruimte en 24/7 toegang

Diverse services en voorzieningen zijn aanwezig in dit kantoorpand om jouw werkdag zo aangenaam mogelijk te maken. Zo maak jij gebruik van de snelle WiFi-verbinding. Ook is er een vergaderruimte aanwezig waar jij gratis gebruik van kunt maken. Bovendien heb jij iedere dag 24 uur toegang tot je eigen kantoorruimte. Op deze manier kun jij geheel jouw eigen werktijden bepalen.

Locatie en bereikbaarheid, Energieweg, Groningen

Dit kantoorpand is gelegen op een erg strategische locatie. Vanaf de snelweg A7 ben jij binnen 4 minuten op kantoor. Reis je liever met het openbaar vervoer? Dan kun je het beste uitstappen bij bushalte Meubelboulevard Hoendiep. Vanaf deze bushalte is het slechts 3 minuten lopen naar kantoor. Bovendien wordt het kantoorpand omringd door vele leuke cafés en restaurant. Café het Palet is hier een voorbeeld van, je kunt er gezellig een drankje doen na werktijd!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Energieweg?

Wil jij graag een werkplek of kantoorruimte huren aan de Energieweg? Plan een rondleiding in en kom gezellig langs. Wie weet huur jij binnenkort een leuke ruimte in dit kantoorgebouw.

2 beoordelingen Energieweg

Fijn dat er flexibele huurmogelijkheden zijn in dit pand, een veilig idee om niet voor een lange tijd ergens aan vast te zitten

Mooie all-in prijzen!

Prima werklocatie in Groningen

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!