Kantoorruimte huren Groningen Centrum, Energieweg 11A

4 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Energieweg 11A in Groningen Centrum

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Groningen Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Energieweg (Schilders- en Zeeheldenwijk)

Je huurt in dit kantoorpand een multifunctionele werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat. Het betreft een kantoorpand uit het jaar 1970 dat een totale gebruiksoppervlakte heeft van 460 m2. Diverse bedrijven huren al een kantoorruimte in dit fraaie kantoorgebouw, denk hierbij aan organisatieadviesbureaus en detailhandels. 

Huurprijzen, kantoor Energieweg, Groningen

Binnen dit kantoorpand is er de mogelijkheid om flexibel kantoorruimte te huren. Je huurt hier voor de lange termijn, iets dat financieel voordeel op kan leveren. Ben jij op zoek naar kantoorruimte voor de korte termijn? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Energieweg: WiFi, een vergaderruimte en 24/7 toegang 

Diverse services en voorzieningen zijn aanwezig in dit kantoorpand om jouw werkdag zo aangenaam mogelijk te maken. Zo maak jij gebruik van de snelle WiFi-verbinding. Ook is er een vergaderruimte aanwezig waar jij gratis gebruik van kunt maken. Bovendien heb jij iedere dag 24 uur toegang tot je eigen kantoorruimte. Op deze manier kun jij geheel jouw eigen werktijden bepalen. 

Locatie en bereikbaarheid, Energieweg, Groningen

Dit kantoorpand is gelegen op een erg strategische locatie. Vanaf de snelweg A7 ben jij binnen 4 minuten op kantoor. Reis je liever met het openbaar vervoer? Dan kun je het beste uitstappen bij bushalte Meubelboulevard Hoendiep. Vanaf deze bushalte is het slechts 3 minuten lopen naar kantoor. Bovendien wordt het kantoorpand omringd door vele leuke cafés en restaurant. Café het Palet is hier een voorbeeld van, je kunt er gezellig een drankje doen na werktijd! 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Energieweg?

Wil jij graag een werkplek of kantoorruimte huren aan de Energieweg? Plan een rondleiding in en kom gezellig langs. Wie weet huur jij binnenkort een leuke ruimte in dit kantoorgebouw. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

J

Fijn dat er flexibele huurmogelijkheden zijn in dit pand, een veilig idee om niet voor een lange tijd ergens aan vast te zitten

W

Mooie all-in prijzen!

Prima werklocatie in Groningen

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Energieweg 11A

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen